Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δαυίδ Καναβός: Αυτός ήταν ο 24χρονος τραγουδιστής του The Voice που έφυγε από την ζωή!

"Ζήσε τη κάθε μέρα με το κεφάλι ψηλά και να σκέφτεσαι πάντα θετικά"

15 Ιανουαρίου 2019 09:07
Δαυίδ Καναβός: Αυτός ήταν ο 24χρονος τραγουδιστής του The Voice που έφυγε από την ζωή!

Είχε επιλέξει να πάει με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και παρόλο που δεν έφτασε στον τελικό, ο τραγουδιστής τον είχε συμπεριλάβει ως μέλος της ομάδας του στις εμφανίσεις του!

Θλίψη προκάλεσε ο χαμός του μόλις 24 ετών τραγουδιστή του The Voice, Δαυίδ Καναβού.

O θάνατός του ανακοινώθηκε από τον μαέστρο του παιχνιδιού, Τόνι Κονταξάκη, ο οποίος συνεργαζόταν με όλους τους παίκτες. "Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, κρίμα", έγραψε στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αποκάλυψη βόμβα για τους διάσημους του Survivor 3! Έτσι θα μπουν στο παιχνίδι!

Ο Δαυίδ ήταν στο περσινό "Voice" και είχε δηλώσει ότι έπασχε από ανοσοανεπάρκεια η οποία τελικά αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή του.

Είχε επιλέξει να πάει με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και παρόλο που δεν έφτασε στον τελικό, ο τραγουδιστής τον είχε συμπεριλάβει ως μέλος της ομάδας του στις εμφανίσεις του με τον Πάνο Σουρούνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα από τον ΕΦΕΤ: Οι εταιρείες που εντοπίστηκαν να χρωματίζουν το σπορέλαιο για να φαίνεται ελαιόλαδο!

Σπούδασε Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ωστόσο πάντα η μεγάλη του αγάπη αποτελούσε το τραγούδι. Γι’ αυτό και δήλωσε συμμετοχή στο The Voice of Greece για να κυνηγήσει το όνειρό του.

Στο Facebook έγραφε: "Ζήσε τη κάθε μέρα με το κεφάλι ψηλά και να σκέφτεσαι πάντα θετικά". Τον Νοέμβριο του 2018 είχε κλείσει τα 24 του χρόνια.

 

The Voice

Ροή ειδήσεων

Share