Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

The Voice - ανατροπή: Η ανακοίνωση του Καπουτζίδη που αλλάζει όσα ξέραμε!

Δεν φαντάζεστε τι είπε!

3 Οκτωβρίου 2018 08:43
The Voice - ανατροπή: Η ανακοίνωση του Καπουτζίδη που αλλάζει όσα ξέραμε!

Πρεμιέρα είχαμε χτες για το The Voice και οι κριτές, Σάκης Ρουβάς, Ελενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης αλλά και ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης μπήκαν ξανά στα σπίτια μας!

Ο παρουσιαστής μάλιστα ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στις blind auditions, η οποία φέρνει μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό τροχαίο με νεκρό έναν 24χρονο! Καραμπόλα με όχημα της οδικής που πρόσφερε βοήθεια!

«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη αλλαγή φέτος στη διαδικασία των blind auditions του Voice. Από φέτος, λοιπόν, όταν ένας coach ακούει μία φωνή που του αρέσει πάρα πολύ, έναν διαγωνιζόμενο που τον θέλει πολύ στην ομάδα του, έχει το δικαίωμα με το πάτημα ενός κουμπιού να εμποδίσει κάποιον άλλον coach να διεκδικήσει αυτόν τον διαγωνιζόμενο. Να τον μπλοκάρει, δηλαδή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρ' ολίγον τραγωδία στην Κω: 60χρονος περιέλουσε την πρώην γυναίκα του με βενζίνη! - Απειλούσε να την κάψει ζωντανή!

Θα χρησιμοποιήσει αυτό το κουμπί προφανώς για να μπλοκάρει αυτόν που θεωρεί εξαιρετικά επικίνδυνο εκείνη τη στιγμή. Όμως, προσέξτε, αυτό το κουμπί έχετε δικαίωμα να το πατήσετε τέσσερις φορές συνολικά σε όλη τη φάση των blind. Κι επίσης το πάτημα κάθε κουμπιού μπλοκάρει έναν coach και μόνο τη φορά. Δεν μπορείτε, δηλαδή, με ένα πάτημα να μπλοκάρετε δύο ή τρεις», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Πηγή: Youweekly.gr.

 

The Voice

Ροή ειδήσεων

Share