Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

The Voice: Γύρισε μόνο ο Μουζουράκης και η παίκτρια ξενέρωσε! Σε αμηχανία ο τραγουδιστής, της τα έχωσε η Παπαρίζου με το γάντι! (Βίντεο)

7 Νοεμβρίου 2017 22:48
The Voice: Γύρισε μόνο ο Μουζουράκης και η παίκτρια ξενέρωσε! Σε αμηχανία ο τραγουδιστής, της τα έχωσε η Παπαρίζου με το γάντι! (Βίντεο)

Που να περίμενε ο Πάνος ότι… θα έβρισκε τον δάσκαλο του αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό, έγινε.., θετικά ή αρνητικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα: Τεράστια προσοχή σ' αυτά τα 6 ζώδια! (video)

Η Παυλίνα, ετών 35, που δούλευε στο παρελθόν ως τραγουδίστρια βρέθηκε στην σκηνή του The Voice για να ακολουθήσει ξανά το όνειρο της! Ωστόσο, οι φωνητικές της ικανότητες δεν έπεισαν τόσο την κριτική επιτροπή με αποτέλεσμα ο μόνος που γύρισε ήταν ο Πάνος Μουζουράκης!

Η ίδια, όταν τελείωσε το τραγούδι και είδε ότι μόνο ο Πάνος γύρισε την καρέκλα του, έδειξε την δυσαρέσκεια της λέγοντας: «Έστω κι έτσι είναι καλά! Τι να κάνουμε;», με τον τραγουδιστή να την κοιτάει καλά καλά. Η Παυλίνα από την άλλη έδειξε πλήρη αδιαφορία για τον κριτή και έδειχνε ένα πολύ cool ύφος που εκνεύρισε την Έλενα Παπαρίζου η οποία την έσκισε με το γάντι…

«Είναι απαιτητικός ο Πάνος και δεν περίμενα να γυρίσει γι’αυτό έκανα έτσι», είπε η Παυλίνα σε ερώτηση του Κωστή για το ύφος, ενώ η Έλενα είπε αμέσως: «Εγώ βλέπω ότι κι εσύ είσαι πολύ απαιτητική! Έχεις να μας πεις κάτι άλλο για εσένα;» – Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή:youweekly

 

The Voice

Ροή ειδήσεων

Share