Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

G Click & Collect από τον ΓΕΡΜΑΝΟ: Παραγγέλνεις online και παραλαμβάνεις άμεσα από κατάστημα

12 Απριλίου 2022 13:23
G Click & Collect από τον ΓΕΡΜΑΝΟ: Παραγγέλνεις online και παραλαμβάνεις άμεσα από κατάστημα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να παραγγείλουν online το αγαπημένο τους προϊόν και να το παραλάβουν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά από το κοντινότερό τους κατάστημα, μπορούν οι πελάτες του ΓΕΡΜΑΝΟΥ με το G Click & Collect. Με τη νέα υπηρεσία οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 11.000 προϊόντα τεχνολογίας αυτό που επιθυμούν και να το παραλάβουν άμεσα από ένα από τα 263 καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα.

Μπαίνοντας στο www.germanos.gr ο πελάτης ενημερώνεται για το κόστος και τη διαθεσιμότητά του προϊόντος και μπορεί να το παραλάβει είτε στον χώρο του, είτε σε κάποιο κατάστημα. Με την ένδειξη «Διαθέσιμο Τώρα», το δεσμεύει αμέσως και το παραλαμβάνει από το κατάστημα που τον εξυπηρετεί. Έτσι δεν χρειάζεται να περιμένει την εταιρεία courier να φέρει την παραγγελία του ή να πληρώσει τα έξοδα μεταφοράς.

Οι πελάτες του ΓΕΡΜΑΝΟΥ μπορούν να παραγγείλουν online το αγαπημένο τους προϊόν και να το παραλάβουν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά από το κοντινότερό τους κατάστημα με το νέο G Click & Collect

Smartphones, Tablets, Laptops, τηλεοράσεις, προϊόντα Smarthome & Διαδικτυακά, wearables & gadgets, gaming και αξεσουάρ είναι διαθέσιμα καθημερινά, όλο το 24ωρο, στο αναβαθμισμένο e-shop του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Με μερικά μόνο κλικ, ο πελάτης παραγγέλνει με ασφάλεια, πληρώνει με όποιον τρόπο θέλει και παραλαμβάνει από τα επόμενα κιόλας λεπτά, από το κατάστημα που θέλει. Εναλλακτικά, μπορεί να δεσμεύσει την παραγγελία του για 5 ημέρες.

Διαθέσιμα σε κάθε περιοχή, σε κάθε γειτονιά, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για προϊόντα τεχνολογίας, έτοιμα να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες τους.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share