Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Nobacco: Και αυτές τις γιορτές δίπλα στην «Κιβωτό του Κόσμου»!

«Μαζί Κάνουμε τον Κόσμο τους Καλύτερο!»

4 Ιανουαρίου 2022 15:35
Nobacco: Και αυτές τις γιορτές δίπλα στην «Κιβωτό του Κόσμου»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μήνυμα «Μαζί Κάνουμε τον Κόσμο τους Καλύτερο!» η Nobacco για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά υποστηρίζει τον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου» που τα τελευταία 23 χρόνια με την καθοδήγηση του πατέρα Αντωνίου φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά, τις μητέρες και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Μέσα από 2 δράσεις η ΝΟΒΑCCO καλεί τους πελάτες της σε μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης. Από τις 15/12/21 μέχρι και τις 8/01/22 με την αγορά κάθε συσκευής ISSON από τα καταστήματά της ή online, η ελληνική εταιρεία θα δωρίζει 1 ευρώ στην «Κιβωτό του Κόσμου».

νομπακο-κιβωτοσ-του-κοσμου

Επίσης, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας οι καταναλωτές κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους θα μπορούν να προσφέρουν 1€ επιπλέον ενώ η εταιρεία θα διαθέσει το διπλάσιο ποσό για τη στήριξη της οργάνωσης.

«Είναι τα πέμπτα συνεχόμενα Χριστούγεννα που εμπνεόμαστε από την αποστολή του πατέρα - Αντωνίου και όλων των ανθρώπων της “Κιβωτού του Κόσμου” να προσφέρουν έναν καλύτερο κόσμο σε εκατοντάδες παιδιά που στα πιο τρυφερά τους χρόνια βίωσαν τη σκληρή όψη της ζωής.

Είναι μια ελάχιστη πράξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά της “Κιβωτού του Κόσμου”, και μια ελάχιστη πράξη αγάπης προς τους μικρούς της φιλοξενούμενους», δήλωσε η Αρετή Δελή, CSR Officer της Nobacco και επικεφαλής της καμπάνιας «Μαζί Κάνουμε τον Κόσμο τους Καλύτερο!»

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share