Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εορταστικός Οδηγός Δώρων Sonos

Για κάθε περίσταση!

21 Δεκεμβρίου 2021 12:39
Εορταστικός Οδηγός Δώρων Sonos
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δώρα για όλους

Βρείτε τον ήχο που εκφράζει τον καθένα ξεχωριστά. Είτε πρόκειται για την τέλεια λίστα αναπαραγωγής μίας απόδρασης Σαββατοκύριακου, είτε για την απόλαυση ενός αγαπημένου podcast στην κουζίνα, είτε για μία βραδιά ταινίας με την οικογένεια και τους φίλους σας. Για κάθε περίσταση και για καθέναν από εσάς και τους αγαπημένους σας, υπάρχει το ιδανικό Sonos. Για να σας δώσουμε έμπνευση για τα φετινά δώρα, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό δώρων, στον οποίο ελπίζουμε ότι θα βρείτε ενδιαφέρουσες ιδέες για ολόκληρο τον χρόνο.

Καλώς ήρθατε στον Sonos Gift Guide.

Ένα Sonos για κάθε τύπο

Ο αξιαγάπητος εκδρομέας – ηχείο Roam

sonos δώρα

Για εκείνους που ξέρουν να κάνουν κάθε μέρα να μοιάζει με περιπέτεια. Είτε εξαντλούνται στην πεζοπορία είτε απλώς απολαμβάνουν μία μικρή συνάντηση στην παραλία – χρειάζονται τον τέλειο τρόπο για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη στιγμή δημιουργώντας ένα υπέροχο soundtrack. Το Roam θα τους

βοηθήσει να μετατρέψουν τον χρόνο που ξοδεύουν να διανύσουν την διαδρομή σε μία ακουστική οδύσσεια.

Στατιστικά στοιχεία: περισσότεροι από τους μισούς Βορειοαμερικανούς υποστηρίζουν ότι η μουσική είναι ο μόνος ταξιδιωτικός σύντροφος που χρειάζονται.

Γιατί θα λατρέψετε το ηχείο Roam;

Εορταστικός Οδηγός Δώρων Sonos

Ο λάτρης της γυμναστικής – ηχείο Move

sonos move

Έχετε φίλους που λατρεύουν τη σωματική άσκηση και συνεχώς ποστάρουν selfies που γυμνάζονται; Με το Move, μπορούν να συνοδεύσουν μουσικά τη «σπιτική» γυμναστική τους και να νιώσουν σαν να βρίσκονται στο γυμναστήριο. Ανθεκτικό στον ιδρώτα και τα σταγονίδια, το ηχείο Move λειτουργεί απρόσκοπτα είτε κάνετε γιόγκα στην πίσω αυλή σας είτε ποδήλατο γυμναστικής στο υπνοδωμάτιό σας.

Στατιστικά στοιχεία: το 68% των ανθρώπων πιστεύει ότι η μουσική τους παρακινεί να γυμναστούν όταν μπαίνουν στον πειρασμό να το αποφύγουν.

ηχείο move sonos

Ο φανατικός των σπορ – μπάρα ήχου Beam

Όλοι γνωρίζουμε κάποιον που ενθουσιάζεται όταν ξεκινάει η νέα αθλητική σεζόν. Όσοι δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο, απολαμβάνουν τους ήχους του γηπέδου από την άνεση του σπιτιού τους με την μπάρα ήχου Sonos Beam. Το compact μέγεθος της Beam είναι ιδανικό ακόμα και για πιο μικρά δωμάτια και ο κορυφαίος ήχος που προσφέρει είναι τόσο ισχυρός ώστε να σας ξεσηκώνει.

beam δώρα sonos

Στατιστικά στοιχεία: Οι οπαδοί που παρακολούθησαν τους αγώνες NFL το 2021 έχουν αυξηθεί κατά 11% από το 2019 (11,4 εκατομμύρια)

Γιατί θα λατρέψετε την μπάρα ήχου Beam

sonos beam

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share