Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

HUAWEI: Better Together 2022! Η τεχνολογία φέρνει τα καλύτερα δώρα!

Ανακάλυψε το δώρο που σου ταιριάζει!

21 Δεκεμβρίου 2021 11:57
HUAWEI: Better Together 2022! Η τεχνολογία φέρνει τα καλύτερα δώρα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι βιτρίνες έβαλαν τα γιορτινά τους, το εορταστικό κλίμα είναι παντού και μικροί-μεγάλοι μετράμε αντίστροφα μέχρι τις μέρες των Χριστουγέννων! Αν θέλετε να προσφέρετε χαρά και χαμόγελα στους αγαπημένους σας, χαρίζοντάς τους χρήσιμα και πρωτότυπα δώρα, μάθετε πως η τεχνολογία φέτος δίνει τη λύση! Ανακαλύψτε το δώρο που ταιριάζει σε εσάς ή τους αγαπημένους σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε δεκάδες προϊόντα με τη σφραγίδα υπεροχής της HUAWEI! Μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της κορυφαίας εταιρείας τεχνολογίας και μέσω του ολοκαίνουργιου Huaweistore.gr, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε smartphones, wearables, laptops και tablets σε πραγματικά Χριστουγεννιάτικες τιμές! Φέτος τα Χριστούγεννα, χαρίστε στους αγαπημένους σας μοναδικά τεχνολογικά δώρα και δώστε λάμψη στην καθημερινότητά τους!

Οι επιλογές, πολλές! Η προϊοντική γκάμα της HUAWEI δεν περιορίζεται μόνο στα smartphones, αλλά περιλαμβάνει όλα τα τεχνολογικά gadgets που διευκολύνουν και ομορφαίνουν τη ζωή: Χαρίστε ένα HUAWEI Smartwatch, όπως το τελευταίας τεχνολογίας HUAWEI WATCH 3 -ιδανικό δώρο για να τους ενθαρρύνετε να φροντίσουν την υγεία τους και τη φυσική τους κατάσταση. Κάντε τους έκπληξη προσφέροντάς τους ένα τελευταίας γενιάς HUAWEI MateBook ή ένα MatePad -ένα λειτουργικό και πρακτικό δώρο που συνδυάζει μοναδικά δουλειά και διασκέδαση! Ή τι θα λέγατε για ασύρματα noise-canceling ακουστικά HUAWEI FreeBuds- το gadget που απογειώνει την καθημερινότητα! Και βέβαια, τέλος, τι θα λέγατε για ένα κομψό smartphone, όπως το ολοκαίνουργιο HUAWEI nova 9 που απαθανατίζει την κάθε στιγμή καλύτερα και από επαγγελματική φωτογραφική μηχανή!

HUAWEI: Better Together 2022!

Better Together 2022! Φέτος τα δώρα κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα είναι ένα κι ένα! Δώστε χαρά στους αγαπημένους σας επιλέγοντας ένα από τα εκπληκτικά προϊόντα της HUAWEI!

Huawei Better Together 2022: Οι χριστουγεννιάτικες προσφορές ανά κατηγορία

Αναλυτικά, οι χριστουγεννιάτικες προσφορές της HUAWEI, ανά κατηγορία. Αναζητήστε τις στο ολοκαίνουργιο Huaweistore.gr ή μέσω του δικτύου πώλησης των συνεργατών της HUAWEI.

  • Smartphones: Σε προσφορά διατίθενται, από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI και μέσω του ολοκαίνουργιου Huaweistore.gr, τα nova 9, nova 8i, P40 lite και P Smart 2021.
  • Wearables: Σε προσφορά διατίθενται, από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI και μέσω του ολοκαίνουργιου Huaweistore.gr, τα smartwatches Watch 3 Pro (Titanium, Titanium Brown), Watch 3 (Steel, Black, Elite, Active, Elegant White, Elegant Gold), Watch GT 2 Pro (Black, Brown), Watch GT 2 (42mm Gold, 42mm White, 46mm Black, 46mm Brown), Watch Fit Elegant, Watch Fit, Band 6, ενώ το νέο Watch GT3 δίνει δώρο το λουράκι, και τα ασύρματα noise-canceling ακουστικά FreeBuds Pro, FreeBuds 4 και FreeBuds 4i. Μην ξεχνάτε πως όλα τα gadgets της Huawei είναι πλήρως συμβατά με Android και iOS συσκευές, προκειμένου να εξασφαλίζεται μέγιστη συνδεσιμότητα για τη διευκόλυνση των χρηστών.
  • Laptops: Σε προσφορά διατίθενται, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της HUAWEI και μέσω του ολοκαίνουργιου Huaweistore.gr, τα MateBook D 15" (I3), MateBook14 (r7, r5) MateBook D 14" (i5, i3), MateBook 14s (I5 16G, I7 16G, I5 8G) και MateBook X.
  • Tablets: Σε προσφορά διατίθεται, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της HUAWEI και μέσω του ολοκαίνουργιου Huaweistore.gr, τo MatePad 11.

Για εύκολες και γρήγορες αγορές μοναδικών τεχνολογικών προϊόντων, ένας είναι ο προορισμός: https://www.huaweistore.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα εξής links:

Facebook: https://www.facebook.com/HUAWEImobileGR/

Instagram: https://www.instagram.com/HUAWEImobilegr/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share