Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022

Vodafone: Απεριόριστα data - Μεγάλη προσφορά

Μην την χάσετε!

26 Νοεμβρίου 2021 19:08
Vodafone: Απεριόριστα data - Μεγάλη προσφορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Vodafone συνεχίζει τις προσφορές με το Vodafone CU αυτή τη φορά να παίρνει σειρά. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει απεριόριστα GB για 30 ημέρες με κόστος 10 ευρώ. Παράλληλα, πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε και μία συνεργασία βόμβα.

Η προσφορά Απεριόριστα Data ισχύει για ενεργοποίηση του πακέτου αποκλειστικά μέσα από το My CU App μέχρι 5/12! Αν το πακέτο ενεργοποιηθεί με SMS ή καλώντας το 1252 ο συνδρομητής θα λάβει 3GB για 10 ημέρες

Για ενεργοποίηση μέσω SMS στέλνεις DataMax με δωρεάν SMS στο 1252. Μπορεί να ενεργοποιηθεί πολλαπλές φορές. Το πακέτο ισχύει και στην Ευρωπαϊκή Ένωση . Μετά την κατανάλωση των ενσωματωμένων MB και εφόσον δεν υπάρχουν υπολειπόμενα ΜΒ από άλλα πακέτα, η χρέωση είναι €0.00434 /MB.

Απεριόριστα data από τη Vodafone

Δεν υπάρχει όριο χρήσης στην ημερήσια κατανάλωση ΜΒs. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Η προσφορά δεν ισχύει για χρήση εκτός Ε.Ε. Για να ενεργοποιήσεις το πακέτο θα πρέπει να έχεις κάνει μια τουλάχιστον ανανέωση.

Τρομερή είδηση για την Vodafone

«Έκρηξη» στη χρήση data, αυξημένο τζίρο και έσοδα από υπηρεσίες, χάρη στα έσοδα του Τουρισμού, αλλά και βελτιωμένη πελατειακή βάση κατέγραψε η Vodafone στην Ελλάδα κατά το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού της έτους (Απρίλιος - Σεπτέμβριος 2021), σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου που δημοσιεύθηκαν το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία κατέγραψε κύκλο εργασιών ύψους 468 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 4% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο (452 εκατ.). Τα έσοδα από υπηρεσίες γνώρισαν αντίστοιχη άνοδο (4%) και ανήλθαν σε 436 εκατ. ευρώ, αντί 421 εκατ. ευρώ πέρυσι. Τα προσαρμοσμένα EBITDA έφτασαν τα 132 εκατ. ευρώ.

Η πελατειακή βάση της κινητής έφτασε τους 4,178 εκατ. πελάτες, αυξημένη κατά 107.000 πελάτες (εκ των οποίων 82.000 αφορούσαν καρτοκινητά και 25.000 συμβόλαια), με το ποσοστό των πελατών συμβολαίου να προσεγγίζει το 40%. Στη σταθερή, οι ευρυζωνικοί πελάτες παρέμειναν στα ίδια περίπου επίπεδα με πέρυσι (962.000).

Τρομερή είδηση για την Vodafone

Επιπλέον, κατεγράφη «έκρηξη» στη χρήση data, η οποία αυξήθηκε κατά 72% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο και προσέγγισε το «κατώφλι» των 100.000 ΤΒ (96.758 ΤΒ), που αποτελεί ιστορική επίδοση, (πέρυσι 56.164 ΤΒ)

Στην ανακοίνωση του Ομίλου γίνεται μνεία στην Ελλάδα σχετικά με την αύξηση των εσόδων από υπηρεσίες και την άνοδο της βάσης στην κινητή, που συνδέονται με την αύξηση του τουρισμού και του Roaming, αλλά και την άρση των μέτρων περιορισμού, αντίστοιχα.

Επιπλέον, γίνεται αναφορά στον στόχο του ομίλου να τοποθετήσει το Vodafone Business σε στρατηγική θέση ώστε να αξιοποιήσει τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης και στην Ελλάδα, με έμφαση την ψηφιοποίηση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, τις επενδύσεις στην ψηφιακή υγεία, τις «έξυπνες» πόλεις, τις ψηφιακές πρωτοβουλίες για μία πιο πράσινη Ευρώπη κτλ.

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share