Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κίνηση ματ του Netflix: Έκανε αυτό που περίμεναν όλοι οι οπαδοί του

Το κρυφό περιεχόμενο που... θα σας ενθουσιάσει

12 Νοεμβρίου 2021 13:36
Κίνηση ματ του Netflix: Έκανε αυτό που περίμεναν όλοι οι οπαδοί του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για όσους δεν το ξέρουν, το Netflix έχει το δικό του... κρυφό περιεχόμενο. Πρόκειται για ορισμένα video games, τα οποία βρίσκονται κρυμμένα μέσα στην εφαρμογή, μετρώντας ήδη πέντε στο λογαριασμό της.

Ορισμένα από αυτά τα παιχνίδια ήταν κάποτε διαθέσιμα σε Android περιεχόμενο, αλλά τώρα βρίσκονται και εκτός iPhone, με το Netflix να ετοιμάζει, παράλληλα, παιχνίδια βασισμένα στο Stranger Things και το League of Legends, τη στιγμή που η πιο επιτυχημένη του σειρά επιστρέφει.

Πώς θα... εμφανίσετε τα παιχνίδια

Τι συμβαίνει, όμως, με την εμφάνισή του στην εφαρμογή, που έχετε κατεβάσει; Τα παιχνίδια αυτά έχουν ήδη παρουσιαστεί από τις 10 Νοεμβρίου, ήτοι την περασμένη Τετάρτη, αλλά μπορεί να μην τα βλέπετε λόγω μη ανανέωσης της εφαρμογής.

Τα video games στο Netflix

Αν κάνετε αυτή την ανανέωση, τα παιχνίδια θα σας εμφανίζονται κανονικά στο κύριο μενού, με το Netflix να δείχνει με ποιο τρόπο θα... σκρολάρετε σωστά, ώστε να τα βρείτε εύκολα. Η ίδια η εταιρεία τονίζει, ότι δε θα υπάρχουν διαφημίσεις ή έξτρα χρεώσεις, ώστε να παίζετε τα συγκεκριμένα παιχνίδια, παρέχοντας απεριόριστη πρόσβαση.

Τα παιχνίδια Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Teeter (Up) και Card Blast είναι τα πρώτα που εμφανίστηκαν στην εφαρμογή, ενώ θα ακολουθήσει το Hextech Mayhem: A League of Legends Story.

Το μόνο, που ίσως θα έπρεπε να προσέξετε, είναι πως αν κατεβάσετε τα παιχνίδια σε υπολογιστή ή στο Nintendo Switch, υπάρχει επιπλέον χρέωση.

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share