Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

iPhone: Πώς να το εντοπίσετε ακόμα και αν είναι απενεργοποιημένο

Η δυνατότητα που δίνει η Apple

19 Οκτωβρίου 2021 08:01
iPhone: Πώς να το εντοπίσετε ακόμα και αν είναι απενεργοποιημένο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εάν διαθέτετε την έκδοση iOS 15 στο iPhone σας, μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε το κινητό σας τηλέφωνο, ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένο. Παράλληλα, η Apple παρουσίασε την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου τα νέα μοντέλα iPhone 13 αλλά και τα υπόλοιπα μοντέλα τεχνολογίας, τα οποία περίμεναν με ενθουσιασμό οι εκατομμύρια φίλοι της σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή «Find My Apple» σάς επιτρέπει τώρα να παρακολουθείτε την κινητή συσκευή σας, ακόμα και όταν έχει απενεργοποιηθεί εντελώς.

Το μόνο που χρειάζεστε για να εντοπίσετε τη θέση του iPhone είναι να έχετε την έκδοση 15 του λογισμικού iOS και να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή «Ρυθμίσεις».
  2. Πατήστε το όνομά σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Εύρεση».
  3. Πατήστε «Ναι» στο «Εύρεση iPhone».
  4. Για να δείτε τη συσκευή σας ακόμα και όταν είναι εκτός σύνδεσης, ενεργοποιήστε την επιλογή της «Τοποθεσίας μου» και την «Κοινοποίηση της τοποθεσίας μου».
  5. Για να σταλεί η τοποθεσία της συσκευής σας στην Apple, όταν εξαντλείται η μπαταρία, ενεργοποιήστε την επιλογή «Αποστολή τελευταίας τοποθεσίας».

Εάν θέλετε να βρείτε τη χαμένη συσκευή σας στον χάρτη, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή «Τοποθεσία» είναι ενεργοποιημένη.

Μάλιστα, για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις» > «Απόρρητο» > «Υπηρεσίες Τοποθεσίας» και ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή.

Πώς να εντοπίσετε το iPhone ακόμα και αν είναι απενεργοποιημένο

Σε ποιες συσκευές λειτουργεί αυτή η επιλογή;

Η ενημέρωση του iOS 15 είναι διαθέσιμη για iPhone 11 και άνω, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων, δηλαδή των iPhone 13 και iPhone 13 Pro.

Ακόμα, η επιλογή εύρεσης είναι διαθέσιμη σε iPad και iPod Touch, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εταιρείας.

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share