Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση από την Cosmote: Σας αφορά όλους

Τα νέα πακέτα που φέρνει για να σαρώσει όλες τις άλλες εταιρείες

15 Οκτωβρίου 2021 20:05
Έκτακτη ανακοίνωση από την Cosmote: Σας αφορά όλους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η COSMOTE πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, φέρνοντας την digital επανάσταση! Παράλληλα, «τσεκάρετε» αν έχετε τέτοιο κινητό Cosmote και γιατί θα πρέπει να πάτε σε κατάστημα.

Tο “COSMOTE Neo”, την πρώτη εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά ψηφιακή κινητή, χωρίς δεσμεύσεις, με απόλυτη ελευθερία και ευελιξία. Το COSMOTE Neo, που παρουσιάστηκε σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου πελάτη, που τα θέλει όλα τώρα, εύκολα, γρήγορα, απλά και ψηφιακά. Το COSMOTE Neo είναι η κινητή της digital γενιάς, η μόνη κινητή όπου όλα γίνονται αποκλειστικά από το κινητό, στο My COSMOTE App.

«Το COSMOTE Neo σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην κινητή τηλεφωνία στη χώρα μας. Είναι ουσιαστικά μια νέα κινητή που απευθύνεται κυρίως στους νέους, χωρίς να είναι καρτοκινητή, αλλά ούτε και συμβόλαιο.

Αποτελεί το πρώτο προϊόν κινητής που ζει εξ ολοκλήρου στον ψηφιακό κόσμο, όπως ταιριάζει στον καταναλωτή της ψηφιακής εποχής. Ό,τι κι αν σχεδιάζουμε, ό,τι κι αν κάνουμε, έχουμε πάντα στο μυαλό μας τα θέλω του πελάτη», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ και συμπλήρωσε:

«Με το COSMOTE Neo κάνουμε disrupt τον ίδιο μας τον εαυτό. Επιλέγουμε να αλλάξουμε μόνοι μας, γιατί έχουμε την αλλαγή στο DNA μας».

Τι είναι το COSMOTE Neo

Το COSMOTE Neo δίνει για πρώτη φορά στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της κινητής τηλεφωνίας τους εξ ολοκλήρου ψηφιακά. Όλα ξεκινούν και ολοκληρώνονται αποκλειστικά μέσω του My COSMOTE App.

Με ένα κλικ στο κινητό τους, οι καταναλωτές μπορούν με απλά βήματα να ενεργοποιήσουν το COSMOTE Neo και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση των στοιχείων τους, να διαμορφώσουν το πλάνο τους όπως ακριβώς το επιθυμούν, να το αλλάξουν κάθε μήνα, οποιαδήποτε στιγμή, να επιλέξουν πρόσθετα πακέτα (data, ομιλία, SMS), να πληρώσουν, ακόμα και να εξυπηρετηθούν.

Έκτακτη ανακοίνωση από την Cosmote

Έτσι, το COSMOTE Neo είναι η πρώτη 100% digital κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα, καθώς ζει αποκλειστικά στα Smartphones των συνδρομητών. Επιπλέον, είναι εντελώς αδέσμευτο και μπορεί να διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Τo COSMOTE Neo προσφέρει 4 απλούς συνδυασμούς GB και χρόνου ομιλίας, με τη τιμή να κυμαίνεται από 20-30€/μήνα. Παράλληλα, διατίθενται επιπλέον πακέτα (MB, λεπτά ομιλίας, SMS) που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν μόνοι τους, οποτεδήποτε θέλουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share