Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022

Συναγερμός στο Facebook: Νέα προβλήματα στη λειτουργία του

Συνεχίζει να έχει θέματα ο κολοσσός του Ζούκερμπεργκ

12 Οκτωβρίου 2021 15:28
Συναγερμός στο Facebook: Νέα προβλήματα στη λειτουργία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός επικράτησε και την Τρίτη (12/10) στο Facebook, αφού το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης αντιμετώπισε ξανά προβλήματα με τη λειτουργία του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Downdetector σημειώνει πως χρήστες αναφέρουν πως το Facebook για μια ακόμη μέρα βρέθηκε αντιμέτωπο με πολλά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή (8/10) το Facebook, το Messenger και το Workplace κατέρρευσαν για περίπου δύο ώρες, ενώ η εταιρεία αναγκάστηκε να ζητήσει για μια ακόμη φορά συγγνώμη, τονίζοντας ότι αυτή προήλθε από μια ελαττωματική ρύθμιση παραμέτρων, στο δεύτερο περιστατικό μέσα σε μια εβδομάδα κατάρρευσης του παγκόσμιου συστήματος του τεχνολογικού κολοσσού, που βρίσκεται σε διαδικασία μεγάλων αλλαγών για τους χρήστες του.

Η τοποθέτηση του Facebook για τα νέα προβλήματα

«Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη σε όποιον δεν μπόρεσε να έχει πρόσβαση στα προϊόντα μας τις τελευταίες δύο ώρες», ανέφερε. «Διορθώσαμε το πρόβλημα και όλα θα πρέπει να επανέλθουν στο φυσιολογικό τώρα».

Σημειώνεται τη Δευτέρα (4/10) το Facebook ήταν «εκτός σύνδεσης» για περίπου έξι ώρες. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διακοπή, όπου 3,5 δισεκατομμύρια χρήστες έμειναν εκτός των αγαπημένων τους εφαρμογών.

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share