Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Cosmote - Vodafone - Wind: Δωρεάν υπηρεσίες σε συνδρομητές

Σπουδαία κίνηση από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας της χώρας

30 Σεπτεμβρίου 2021 12:47
Cosmote - Vodafone - Wind: Δωρεάν υπηρεσίες σε συνδρομητές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Cosmote - Vodafone - Wind: Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι τρεις μεγαλύτερες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας της χώρας.

Συγκεκριμένα, δωρεάν επικοινωνία προσφέρουν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στους συνδρομητές τους στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της Κρήτης, ενώ «παγώνουν» και τις διαδικασίες προσωρινής ή οριστικής φραγής για το προσεχές διάστημα.

Cosmote - Vodafone - Wind: Τι προσφέρουν στους πληγέντες της Κρήτης

Τι δίνει η Cosmote στους πληγέντες:

Προσφέρει δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 15GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής- ιδιώτες και επιχειρήσεις, με ισχύ από σήμερα και για 15 ημέρες.

Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των συνδρομητών της, η COSMOTE αναστέλλει μέχρι και τις 15/10/21 κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις εν λόγω περιοχές.

Όλοι οι δικαιούχοι συνδρομητές ενημερώνονται για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων, μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Vodafone, οι συνδρομητές, ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής που ζουν στις πληγείσες περιοχές της Κρήτης, θα έχουν στη διάθεση τους αυτόματα και δωρεάν για χρήση, από σήμερα και για 15 μέρες:

  • 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα
  • 20 GB

Επιπλέον, η Vodafone αναστέλλει τη διαδικασία είσπραξης οφειλών και φραγής εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών έως τις 12 Οκτωβρίου 2021.

Δωρεάν υπηρεσίες σε συνδρομητές από Cosmote - Vodafone - Wind

Τι προσφέρει η Wind

Η WIND Ελλάς σε απάντηση των αυξημένων αναγκών στο Αρκαλοχώρι του Ηρακλείου Κρήτης, ύστερα από τον σεισμό που έπληξε την περιοχή, ενημερώνει τους κατοίκους και συνδρομητές της ότι παρέχει σε όλους τους:

πελάτες συμβολαίου κινητής WIND, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις καθώς και τους κατόχους καρτοκινητής WIND F2G ή κάρτας Q από σήμερα και για 15 ημέρες, δωρεάν χρόνος ομιλίας 1.500 λεπτών προς όλους τους εθνικούς προορισμούς (κινητά και σταθερά) καθώς και 20GB.

Παράλληλα, η WIND σταμάτησε από την πρώτη στιγμή τη διαδικασία φραγής εισερχομένων/εξερχομένων κλήσεων στις συνδέσεις συμβολαίου για 30 ημέρες.

Το κατάστημα της WIND στο Ηράκλειο είναι στη διάθεση των συνδρομητών, δίνοντας άμεση προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση και την κάλυψη των αναγκών όσων έχουν πληγεί από τον σεισμό.

Επιπλέον, η εταιρεία ενημερώνει ότι από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου έχει θέσει υπό 24ωρη παρακολούθηση την περιοχή για άμεση αποκατάσταση τυχόν τεχνικών θεμάτων, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί επιτόπια παρέμβαση.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share