Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Προπόνηση παρέα με το... έξυπνο μπουκάλι!

21 Σεπτεμβρίου 2021 16:15
Προπόνηση παρέα με το... έξυπνο μπουκάλι!

Μπήκε για τα καλά το φθινόπωρο και επέστρεψε κάθε... κατεργάρης στον πάγκο του – κι εγώ μαζί τους! Πολλές οι καθημερινές υποχρεώσεις, τρέξιμο, άγχος και η μόνη μου χαλάρωση παραμένει σταθερά η άσκηση στο γυμναστήριο, όπου ξεδίνω με τα βαράκια, τις pilates και το τρέξιμο στον διάδρομο.

Μεγάλη ένταση προπόνησης, στο κόκκινο η προσπάθεια και ο... ιδρώτας ποτάμι. Δεν το βάζω κάτω και συνεχίζω, αυξάνω την ένταση και φυσικά πίνω πολύ νερό από το “έξυπνο” μπουκάλι Rebo Bottle, που είναι η καλύτερη παρέα μου στο γυμναστήριο.

οικολογικά μπουκάλια νερού

Είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για μένα, προσφέροντάς μου το “δικό” μου πρόγραμμα ενυδάτωσης, ενώ παρακολουθεί κιόλας εάν έχω καταναλώσει τόσο νερό όσο χρειάζεται ο οργανισμός μου.

Το Rebo Bottle είναι ο φύλακας-άγγελός μου, αφού διαθέτει στο καπάκι του την εφαρμογή REBO για iOS και Android αλλά και λαμπάκι LED που αναβοσβήνει, για να μη χάνω ούτε... σταγόνα! Και κάθε φορά που πίνω μια γουλιά το νερό είναι στην ίδια ακριβώς θερμοκρασία όταν το γέμισα το πρωί, καθώς είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και κρατά το περιεχόμενο κρύο για 24 ώρες και ζεστό για 12.

οικολογικά μπουκάλια νερού clodist

Από το ένα όργανο στο άλλο, το κρεμάω εύκολα στον ώμο μου από το λουράκι του, ενώ το μικρό του στόμιο με διευκολύνει στην χρήση, απωθώντας εύκολα τα μικρόβια. Η σύνδεση με το κινητό ή το tablet μου γίνεται μέσω Bluetooth και δεν σκέφτομαι καν να το φορτίσω, καθώς η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του διαρκεί έως και 1 μήνα.

rebo bottle applicatton

Και φυσικά δεν ξεχνώ ότι προστατεύει το περιβάλλον! Με ποιο τρόπο; Για κάθε μπουκάλι νερού που πίνω με Rebo, ένα πλαστικό μπουκάλι συλλέγεται για λογαριασμό μου, που έχει ήδη μολύνει τα ποτάμια και τις θάλασσες του πλανήτη.

Συμπέρασμα; Το καλύτερο μπουκάλι νερού που είχα ποτέ για την υγεία μου και τον πλανήτη!

rebo μπουκάλι

Αγορά μόνο online στο www.clodist.gr.

Product Link: www.clodist.gr/el/rebo.html

App Store: apps.apple.com/app/rebo-smart-bottle/id1537539256

Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.rebo.app

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share