Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Σεισμός» στην αγορά: H Vodafone ανακοίνωσε της προσφορά της χρονιάς

Μεγάλη κίνηση για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό έκανε η γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας

16 Σεπτεμβρίου 2021 19:45
«Σεισμός» στην αγορά: H Vodafone ανακοίνωσε της προσφορά της χρονιάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Vodafone: Σε μια σημαντική προσφορά που αναμένεται να ταράξει τα νερά προχώρησε η Vodafone. Μεγάλη κίνηση για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό έκανε η γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας, vodafone. Παράλληλα, στην αντεπίθεση φαίνεται πως έρχεται η Vodafone, η οποία «χτυπά» την Cosmote τηλεοπτικά με το δικό της "πακέτο".

Vodafone: Τι προσφέρει η εταιρία

Για όλο τον μήνα όλοι οι συνδρομητές CU και Vodafone Καρτοκινητού, μπορούν να επωφεληθούν από μία μοναδική προσφορά και να διπλασιάσουν αυτόματα και εντελώς δωρεάν τις παροχές του πακέτου που θα επιλέξουν.

Συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone, έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, με την ενεργοποίηση οποιουδήποτε μηνιαίου Combo Bundle, θα μπορούν να παίρνουν αυτόματα διπλές παροχές σε χρόνο ομιλίας, SMS και Data, για να απολαμβάνουν διπλή επικοινωνία και ψυχαγωγία.

Η προσφορά ισχύει για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές CU και Vodafone Καρτοκινητής, και ενεργοποιείται από όλα τα κανάλια ενεργοποίησης των Combo πακέτων (My CU App, My Vodafone App, SMS, κλήση στο 1252, vodafone.gr & vodafonecu.gr.

Vodafone: Τι είναι η νέα υπηρεσία που ανακοίνωσε

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας Vodafone Giga WiFi Home, η οποία προσφέρει σε όλους τους ιδιώτες τη δυνατότητα να διαθέτουν σταθερή σύνδεση στο ίντερνετ με γρήγορες ταχύτητες, μέσα από το 4G+ δίκτυό της, μετατρέποντας έτσι το Vodafone Giga Network σε ένα ευέλικτο δίκτυο WiFi.

Η υπηρεσία Vodafone Giga WiFi Home προσφέρει 100GB κάθε μήνα για χρήση ίντερνετ και δωρεάν ασύρματο 4G+ router, με €26,99 ανά μήνα και 24μηνο συμβόλαιο και είναι ιδανική για περιοχές όπου δεν υπάρχουν ή είναι ανεπαρκείς οι σταθερές ευρυζωνικές συνδέσεις.

Επιτρέποντας την εξ αποστάσεως πρόσβαση στην εργασία, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία χάρη στο κινητό δίκτυο της Vodafone, ξέγνοιαστα από το σπίτι ή το εξοχικό.

H Vodafone ανακοίνωσε της προσφορά της χρονιάς

Η υπηρεσία Vodafone Giga WiFi Home, προσφέρει WiFi με ταχύτητες έως 150 Μbps, μέσω του 4G+ router, το οποίο ενεργοποιείται εύκολα και απλά, και μπορεί να συνδέσει ταυτόχρονα έως και 64 συσκευές.

Σε περίπτωση που τελειώσουν τα data, ο χρήστης της υπηρεσίας μπορεί να ενεργοποιήσει πρόσθετα Giga Boost πακέτα ίντερνετ σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή.

Το Vodafone Green Giga Network είναι το μεγαλύτερο πράσινο δίκτυο της Ευρώπης, προσφέρει νέες δυνατότητες προς όλους και επιβεβαιώνει την στρατηγική τοποθέτηση της Vodafone ότι άνθρωποι και τεχνολογία μαζί μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share