Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Σεισμός» από την προσφορά της Wind: Αντίδραση από Cosmote-Vodafone

Χαμός ανάμεσα στις εταιρείες

9 Σεπτεμβρίου 2021 13:31
«Σεισμός» από την προσφορά της Wind: Αντίδραση από Cosmote-Vodafone
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Wind: Πάρα πολύ δυνατά ξεκίνησε η νέα χρονιά από τη Wind. Η τεράστια προσφορά και η αναμενόμενη μελλοντική αντίδραση των Cosmote-Vodafone.

Μπορεί το καλοκαίρι λοιπόν τυπικά να τελείωσε, αλλά το φθινόπωρο είναι εδώ με νέους στόχους, νέα ξεκινήματα, νέες συνδέσεις WIND ONE.

Με την πιο cool φθινοπωρινή διάθεση επιστρέφει η WIND και υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά για μαθητές και φοιτητές με υπερυψηλές ταχύτητες και super δώρo!

Συγκεκριμένα, με κάθε νέα σύνδεση κινητής και σταθερής στα προγράμματα WIND ONE 10 GB και WIND ONE Unlimited, δίνεται δώρο ένα Laptop HP 15,6’’ το οποίο θα ‘τρέχει’ σφαίρα με 100Mbps σταθερό internet. Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Οκτωβρίου ή εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Wind: Πιο αναλυτικά, το WIND ONE προσφέρει:

  • 10GB ή Unlimited data στο κινητό (ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξει ο καταναλωτής)
  • Έως 100mbps ταχύτητα στο σταθερό internet
  • Απεριόριστη επικοινωνία προς όλους από σταθερό και κινητό
  • Δυνατότητα ενσωμάτωσης της WIND VISION με πλούσιες επιλογές περιεχομένου
  • Καθώς και επιπλέον προνόμια εμπειρίας πελάτη όπως εξυπηρέτηση απευθείας από εκπρόσωπο, δωρεάν τεχνικό στο σπίτι και πολλά άλλα.

«Σεισμός» από την προσφορά της Wind

Περισσότερες πληροφορίες στο wind.gr, στο 13800 και στα καταστήματα WIND.

Έριξε τη «βόμβα» η Cosmote: Η συμφωνία που την απογειώνει και «διαλύει» Wind, Vodafone και Nova

Μια «βόμβα» έριξε η Cosmote στην αγορά, με την εταιρεία να πετυχαίνει μια μεγάλη τηλεοπτική συμφωνία, η οποία σίγουρα επηρεάζει τους ανταγωνιστές της ακόμη και στην κινητή τηλεφωνία, μετά και το προηγούμενο σπουδαίο deal.

Συγκεκριμένα, ολοταχώς για σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου στο νέο πρωτάθλημα της Superleague, καθώς πλέον επικυρώθηκε η συμφωνία της Cosmote TV και με τις πέντε -μέχρι πρότινος- άστεγες ομάδες του πρωταθλήματος, που δεν είχαν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Μετά τη συμφωνία με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΟΦΗ, η Cosmote ανακοίνωσε το deal και με τους Απόλλωνα Σμύρνης, Βόλο, Ιωνικό, Λαμία, Παναιτωλικό για τα επόμενα δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι θα ψηφιστεί στην αυριανή ΓΣ της Λίγκας η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Cosmote συμφωνία με Super League

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η νέα σεζόν της Superleague Interwetten ξεκινάει και για πρώτη φορά 8 ελληνικές ομάδες θα παίζουν αποκλειστικά στο «γήπεδο» της COSMOTE TV. Μετά τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ, τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδίδουν όλους τους εντός έδρας αγώνες για το Πρωτάθλημα της Superleague Interwetten, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και επιλεγμένους αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής και των ομάδων του Απόλλωνα Σμύρνης, του Βόλου, του Ιωνικού, της Λαμίας και του Παναιτωλικού.

Μέσα από τις συμφωνίες αυτές, περίπου το 60% των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα μεταδίδεται για τα επόμενα 2 χρόνια αποκλειστικά από την COSMOTE TV.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, θα βρίσκεται κάθε εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα για να καλύψει τους αγώνες των ομάδων για τη Superleague Interwetten, πλαισιώνοντάς τους με πλούσια ρεπορτάζ, παρασκήνιο και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων.

Οι αγώνες για το Πρωτάθλημα της Superleague Interwetten έρχονται να προστεθούν στο πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, που την σεζόν 2021-22 περιλαμβάνει τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League), σε επίπεδο εθνικών ομάδων τους αγώνες UEFA European Qualifiers για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 και UEFA Nations League Finals, τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Premier League, Lega Serie A, Liga Portugal Bwin κ.α.), το κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) κ.α.

Η... οικολογική ανανέωση

Την ανανέωση του στόλου εταιρικών οχημάτων ξεκίνησε η COSMOTE από τις αρχές του 2021 με μοντέλα αυτοκινήτων μειωμένης κατανάλωσης καυσίμων. Συνολικά, περισσότερα από 300 εταιρικά οχήματα θα αντικατασταθούν με μοντέλα τεχνολογίας Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV).

Ταυτόχρονα με τα καινούρια οχήματα έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός και η υλοποίηση εταιρικού δικτύου φόρτισης στις κτηριακές εγκαταστάσεις του Ομίλου ΟΤΕ, έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα φόρτισης για όλα τα οχήματα. Επίσης, υπάρχει πρόβλεψη και για τους επισκέπτες των εγκαταστάσεων του Ομίλου με επιπλέον θέσεις φόρτισης – στάθμευσης.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός στόλου οχημάτων που θα ρυπαίνει λιγότερο το περιβάλλον με δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας σε καθημερινή βάση. Ο Όμιλος ΟΤΕ έχει δεσμευτεί για μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα από τις εκπομπές που προέρχονται από την κατανάλωση ενέργειας έως το 2025 και από όλη την αλυσίδα αξίας μέχρι το 2040.

«Για να πετύχουμε τον στόχο για μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα από τις λειτουργίες μας έως το 2025, επανεξετάζουμε και προσαρμόζουμε κάθε πτυχή της επιχειρηματικής μας λειτουργίας, βάσει της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ.

Αξιοποιώντας οχήματα νέας τεχνολογίας μπορούμε να βελτιώσουμε σημαντικά το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και να είμαστε συνεπείς στους στόχους μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

Η αντικατάσταση εταιρικών οχημάτων αλλά και η δημιουργία αντίστοιχου δικτύου φόρτισης είναι ένα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία ενός κόσμου πιο βιώσιμου, ενός κόσμου καλύτερου για όλους.», δήλωσε ο Γιώργος Αθανασόπουλος, Chief Officer Λειτουργιών & Συστημάτων Πληροφορικής Ομίλου ΟΤΕ.

Όσον αφορά στην ενέργεια που θα καταναλώνουν τα υβριδικά plug-in οχήματα από το εταιρικό δίκτυο φόρτισης, θα καλύπτεται στο σύνολό της από εγγυήσεις προέλευσης ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως συμβαίνει και με όλες τις λειτουργίες του Ομίλου ΟΤΕ.

Για την καλύτερη αξιοποίηση και απόδοση των υβριδικών εταιρικών οχημάτων, ο Όμιλος ΟΤΕ δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς των νέων αυτοκινήτων να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια αποτελεσματικής οδήγησής τους.

Με την αντικατάσταση του στόλου των εταιρικών οχημάτων και τη δημιουργία ενός από τα μεγαλύτερα εταιρικά δίκτυα φόρτισης οχημάτων στη χώρα, ο Όμιλος ΟΤΕ συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος στο πλαίσιο της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης. Βασικές προτεραιότητες βιωσιμότητας του Ομίλου ΟΤΕ είναι η βελτίωση του περιβαλλοντικού και κοινωνικού του αποτυπώματος, καθώς και η ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στον ψηφιακό κόσμο.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share