Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση της Cosmote: Δείτε τι αναφέρει - Η καλοκαιρινή προσφορά που όλοι περιμέναμε

Η «απάντηση» της Vodafone

4 Ιουλίου 2021 14:09
Έκτακτη ανακοίνωση της Cosmote: Δείτε τι αναφέρει - Η καλοκαιρινή προσφορά που όλοι περιμέναμε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Cosmote: Εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση. Γιατί η Cosmote προχωρά σε διακοπή υπηρεσιών σε συγκεκριμένες περιοχές. Τι πρέπει να προσέξετε στα κινητά. Παράλληλα, συναγερμός σήμανε στην Cosmote καθώς απατεώνες δεν δίστασαν να τη χρησιμοποιήσουν για να αποσπάσουν χρήματα!

Στο πλαίσιο δοκιμών για την αναβάθμιση του δικτύου κινητής της COSMOTE και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών 4G και 5G, στο οποίο εντάσσεται και η προγραμματιζόμενη διακοπή παροχής υπηρεσιών 3G, ανακοινώνεται ότι για το χρονικό διάστημα από 6 μέχρι και 8 Ιουλίου 2021 δεν θα παρέχονται υπηρεσίες 3G από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας COSMOTE στις περιοχές Περιστερίου, Χαϊδαρίου, Λιμένα Μαρκοπούλου, Λαυρίου, Αναβύσσου και Κερατέας. Υπηρεσίες φωνής, sms και mobile internet μέσω 2G, 4G και 5G θα εξακολουθήσουν να παρέχονται απρόσκοπτα.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, οι συνδρομητές οι οποίοι διαθέτουν 3G συσκευές κινητής τηλεφωνίας ή/και κάρτες SIM που δεν υποστηρίζουν 4G και 5G θα επηρεαστούν μόνο ως προς τις υπηρεσίες δεδομένων τους, ενώ οι υπηρεσίες φωνής και μηνυμάτων (SMS) θα λειτουργούν κανονικά.

Έκτακτη ανακοίνωση της Cosmote

Ειδικά για τους ανωτέρω συνδρομητές, η COSMOTE θα προβεί σε πίστωση του τμήματος του παγίου του οικονομικού προγράμματός τους που αντιστοιχεί στη χρονική περίοδο διακοπής.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE (13888 για οικιακούς πελάτες με χρέωση 0,19€/κλήση από κινητό COSMOTE, 13818 για εταιρικούς πελάτες χωρίς χρέωση από κινητό COSMOTE) και στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTEΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Η χρέωση για κλήσεις προς τους αριθμούς 13888 και 13818 από άλλα δίκτυα γίνεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του παρόχου του καλούντος.

Cosmote: Η καλοκαιρινή προσφορά που όλοι περιμέναμε! Η «απάντηση» της Vodafone

COSMOTE: Για ένα ακόμα καλοκαίρι η COSMOTE μας χαρίζει απεριόριστα DATA για να παραμείνουμε online και στην παραλία, με μόλις 9,90€! Συναγερμός σήμανε στην Cosmote καθώς απατεώνες δεν δίστασαν να τη χρησιμοποιήσουν για να αποσπάσουν χρήματα!

Οι συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής COSMOTE -οικιακοί και εταιρικοί- μπορούν να ενεργοποιήσουν την καλοκαιρινή προσφορά οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, έως και την Τρίτη 31 Αυγούστου και να έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες των δικτύων COSMOTE 4G και COSMOTE 5G1, για 30 ημέρες από τη στιγμή της ενεργοποίησης του πακέτου.

Η ενεργοποίηση της προσφοράς πραγματοποιείται στις εφαρμογές MyCOSMOTEκαιWHAT’SUP. Οι συνδρομητές μπορούν να επανενεργοποιήσουν την προσφορά όσες φορές επιθυμούν, κατά τη διάρκεια ισχύος της.

Vodafone: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά

Vodafone: Σε μια νέα σούπερ προσφορά για τους χρήστες της, προχωρά η Vodafone καθώς δίνει απεριόριστα data για ένα μήνα! Διαβάστε στο athensmagazine.gr πώς θα πάρετε την προσφορά και την «απάντηση» της Cosmote! Ενώ, αλλάζουν τα πάντα στα κινητά και ως αποτέλεσμα «πάγωσαν» Cosmote, Vodafone και Wind!

Τα DATA γίνονται απεριόριστα για να σερφάρεις ασταμάτητα για 30 ημέρες μόνο με 9,90€!

Τι πρέπει να κάνεις για να ενεργοποιήσεις την προσφορά της Vodafone

Μπες στο My CU App και ενεργοποίησε την προσφορά! Η καλοκαιρινή προσφορά δίνει Απεριόριστα DATA αντί για 3GB για ενεργοποίηση μέχρι 31.08.

Για ενεργοποίηση μέσω SMS στέλνεις DataMax με δωρεάν SMS στο 1252. Μπορεί να ενεργοποιηθεί πολλαπλές φορές. Σε περίπτωση που έχεις υπολειπόμενα δεδομένα από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα δεδομένα της προσφοράς.

Το πακέτο ισχύει και στην Ευρωπαϊκή Ένωση με όριο χρήσης 6GB. Μετά την κατανάλωση των ενσωματωμένων MB και εφόσον δεν υπάρχουν υπολειπόμενα ΜΒ από άλλα πακέτα, η χρέωση είναι €0.00434 /MB.

Δεν υπάρχει όριο χρήσης στην ημερήσια κατανάλωση ΜΒs. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Η προσφορά δεν ισχύει για χρήση εκτός Ε.Ε.

Προσφορές απο Vodafone και Cosmote

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share