Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Cosmote Vs Vodafone: Οι δύο καλοκαιρινές προσφορές που ανακοίνωσαν! Ποια είναι καλύτερη;

Τις συγκρίναμε!

28 Ιουνίου 2021 13:41
Cosmote Vs Vodafone: Οι δύο καλοκαιρινές προσφορές που ανακοίνωσαν! Ποια είναι καλύτερη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Cosmote και Vodafone ανακοίνωσαν τις καλοκαιρινές τους προσφορές που έχουν ενθουσιάσει τους συνδρομητές τους! Πάμε να τις δούμε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr.

Η καλοκαιρινή προσφορά της COSMOTE που όλοι περιμέναμε! Δείτε τι ανακοίνωσε

COSMOTE: Για ένα ακόμα καλοκαίρι η COSMOTE μας χαρίζει απεριόριστα DATA για να παραμείνουμε online και στην παραλία, με μόλις 9,90€!

Οι συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής COSMOTE -οικιακοί και εταιρικοί- μπορούν να ενεργοποιήσουν την καλοκαιρινή προσφορά οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, έως και την Τρίτη 31 Αυγούστου και να έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες των δικτύων COSMOTE 4G και COSMOTE 5G1, για 30 ημέρες από τη στιγμή της ενεργοποίησης του πακέτου.

Η ενεργοποίηση της προσφοράς πραγματοποιείται στις εφαρμογές MyCOSMOTEκαιWHAT’SUP. Οι συνδρομητές μπορούν να επανενεργοποιήσουν την προσφορά όσες φορές επιθυμούν, κατά τη διάρκεια ισχύος της.

COSMOTE: Κορυφαία εμπειρία Mobile Internet στο μεγαλύτερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα
Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα, αφού την περασμένη δεκαετία, οι επενδύσεις έφτασαν τα €5 δισ. Επιπλέον, υλοποιεί επενδύσεις ύψους €2 δισ. την τρέχουσα τετραετία, για να προσφέρει ακόμα υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη κάλυψη.

Χάρη σε αυτές τις επενδύσεις και τις εντατικές προσπάθειες των ανθρώπων της, η COSMOTE διαθέτει τα μεγαλύτερα 4G και 5G δίκτυα στη χώρα με πληθυσμιακή 4G κάλυψη 99% και το COSMOTE 5G να είναι ήδη διαθέσιμο σε 29 πόλεις και νησιά, με την πληθυσμιακή κάλυψη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να ξεπερνά πλέον το 90% και ταχύτητες πάνω από 1 Gbps σε συγκεκριμένες περιοχές.

Με τους συνδρομητές που χρησιμοποιούν σήμερα τις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP να έχουν φτάσει τα 3,3 εκατ., τα δύο apps είναι σταθερά μέσα στις δημοφιλέστερες επιλογές στο App Store και το Google Play.

Μέσα από τις εφαρμογές, οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τις συνδέσεις σταθερής και κινητής που διαθέτουν οι ίδιοι, καθώς και τα μέλη της οικογένειας ή της επιχείρησής τους, να βλέπουν και να πληρώνουν τον λογαριασμό τους, να ελέγχουν και να ανανεώνουν το υπόλοιπο στο καρτοκινητό τους ή το καρτοκινητό τρίτου, αλλά και να αγοράζουν πακέτα.

Μπορούν, επίσης, να έχουν άμεση πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσίες και να αποκτούν κωδικό για να απολαμβάνουν αποκλειστικές προσφορές COSMOTE DEALS for YOU. Τέλος, μέσω του My COSMOTE App, είναι εφικτή η διαχείριση του router του σπιτιού ή της επιχείρησης από απόσταση.

Δείτε με την ευκαιρία κι αυτό: Ραγδαίες εξελίξεις με την ΔΕΗ: Συναγερμός σε Cosmote, Vodafone και Wind!

Cosmote Vs Vodafone: Οι δύο καλοκαιρινές προσφορές που ανακοίνωσαν! Ποια είναι καλύτερη;

Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά της Vodafone: Δείτε την ανακοίνωση

Σε μια νέα σούπερ προσφορά για τους χρήστες της, προχωρά η Vodafone καθώς δίνει απεριόριστα data για ένα μήνα!

Τα DATA γίνονται απεριόριστα για να σερφάρεις ασταμάτητα για 30 ημέρες μόνο με 9,90€!

Τι πρέπει να κάνεις για να ενεργοποιήσεις την προσφορά;

Μπες στο My CU App και ενεργοποίησε την προσφορά!

Η καλοκαιρινή προσφορά δίνει Απεριόριστα DATA αντί για 3GB για ενεργοποίηση μέχρι 31.08.

Για ενεργοποίηση μέσω SMS στέλνεις DataMax με δωρεάν SMS στο 1252.

Μπορεί να ενεργοποιηθεί πολλαπλές φορές.

Σε περίπτωση που έχεις υπολειπόμενα δεδομένα από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα δεδομένα της προσφοράς.

Το πακέτο ισχύει και στην Ευρωπαϊκή Ένωση με όριο χρήσης 6GB. Μετά την κατανάλωση των ενσωματωμένων MB και εφόσον δεν υπάρχουν υπολειπόμενα ΜΒ από άλλα πακέτα, η χρέωση είναι €0.00434 /MB.

Δεν υπάρχει όριο χρήσης στην ημερήσια κατανάλωση ΜΒs

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Η προσφορά δεν ισχύει για χρήση εκτός Ε.Ε.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share