Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Vodafone: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά και η «απάντηση» της Cosmoste

Δείτε τις ανακοινώσεις κια τρέξτε να προλάβετε

25 Ιουνίου 2021 14:01
Vodafone: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά και η «απάντηση» της Cosmoste
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Vodafone: Σε μια νέα σούπερ προσφορά για τους χρήστες της, προχωρά η Vodafone καθώς δίνει απεριόριστα data για ένα μήνα! Διαβάστε στο athensmagazine.gr πώς θα πάρετε την προσφορά και την «απάντηση» της Cosmote! Ενώ, αλλάζουν τα πάντα στα κινητά και ως αποτέλεσμα «πάγωσαν» Cosmote, Vodafone και Wind!

Τα DATA γίνονται απεριόριστα για να σερφάρεις ασταμάτητα για 30 ημέρες μόνο με 9,90€!

Τι πρέπει να κάνεις για να ενεργοποιήσεις την προσφορά της Vodafone

Μπες στο My CU App και ενεργοποίησε την προσφορά! Η καλοκαιρινή προσφορά δίνει Απεριόριστα DATA αντί για 3GB για ενεργοποίηση μέχρι 31.08.

Για ενεργοποίηση μέσω SMS στέλνεις DataMax με δωρεάν SMS στο 1252. Μπορεί να ενεργοποιηθεί πολλαπλές φορές. Σε περίπτωση που έχεις υπολειπόμενα δεδομένα από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα δεδομένα της προσφοράς.

Το πακέτο ισχύει και στην Ευρωπαϊκή Ένωση με όριο χρήσης 6GB. Μετά την κατανάλωση των ενσωματωμένων MB και εφόσον δεν υπάρχουν υπολειπόμενα ΜΒ από άλλα πακέτα, η χρέωση είναι €0.00434 /MB.

Δεν υπάρχει όριο χρήσης στην ημερήσια κατανάλωση ΜΒs. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Η προσφορά δεν ισχύει για χρήση εκτός Ε.Ε.

Προσφορές απο Vodafone και Cosmote

Cosmote: Η συγκλονιστική προσφορά που ανακοίνωσε! Τίναξε την... μπάνκα στον αέρα

Cosmote: Για ένα ακόμα καλοκαίρι η Cosmote μας χαρίζει απεριόριστα DATA για να παραμείνουμε online και στην παραλία, με μόλις 9,90€! Παράλληλα, η ΔΕΗ έκανε το μεγάλο βήμα σκορπώντας πανικό στον ανταγωνισμό. Πώς ο ΔΕΔΔΗΕ ετοιμάζεται για την μεγάλη «εισβολή» ανέμεσα σε Cosmote, Vodafone και Wind.

Οι συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής Cosmote -οικιακοί και εταιρικοί- μπορούν να ενεργοποιήσουν την καλοκαιρινή προσφορά οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, έως και την Τρίτη 31 Αυγούστου και να έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες των δικτύων COSMOTE 4G και COSMOTE 5G1, για 30 ημέρες από τη στιγμή της ενεργοποίησης του πακέτου.

Η ενεργοποίηση της προσφοράς πραγματοποιείται στις εφαρμογές MyCOSMOTE και WHAT’SUP. Οι συνδρομητές μπορούν να επανενεργοποιήσουν την προσφορά όσες φορές επιθυμούν, κατά τη διάρκεια ισχύος της.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share