Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίθανο δώρο της Wind στους συνδρομητές της

Προσφέρει δωρεάν για 30 ημέρες...

19 Μαΐου 2021 14:45
Απίθανο δώρο της Wind στους συνδρομητές της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίθανο δώρο προσφέρει η Wind στους συνδρομητές της με 15GB και 1500' για να στηρίξει αυτή τη δύσκολη περίοδο. Οι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα ανέρχονται στα 18.198.884 με ποσοστό διείσδυσης 170% (τέλη Ιουνίου 2010) και η Wind κατέχει το 23% των συνδρομητών με 4.191.700 ενεργές γραμμές. Οι αριθμοί των συνδρομητών της ξεκινούν με 693, 699 (μέσω της απορροφούσας Q-Telecom) και από 690.

Συγκεκριμένα, η Wind προσφέρει δωρεάν για 30 ημέρες:

  • στους ιδιώτες συμβολαίου, καρτοσύδεσης και καρτοκινητής 15GB και 1500' προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ & 1500 ΜΒ σε όλους τους συνδρομητές WIND που βρίσκονται στην Ιταλία και στην Ισπανία
  • στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις 15 GB και 1500' προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ & 1500 ΜΒ σε όλους τους συνδρομητές WIND που βρίσκονται στην Ιταλία και στην Ισπανία.

Την υπηρεσία WIND One Pro Voice conferencing μέσω της οποίας με έναν τηλεφωνικό ασριθμό και έναν κωδικό μπορεί εύκολα και γρήγορα να πραγματοπιηθεί φωνητική διάσκεψη με έως και 30 συμμετέχοντες.

 Απίθανο δώρο της wind

Μοναδικά προνόμοια για τους πελάτης της Wind

Επιπλέον όλοι οι συνδρομητές WIND θα έχουν δωρεάν πρόσβαση από το κινητό τους στη πόλη συναλλαγών gov.gr του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβένρησης, όπου όπως ανακοινώθηκε θα ξεκινήσει νωρίτερα την λειτουργία της, την επόμενη εβδομάδα, σε δοκιμαστική έκδοση.

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία συμβάλει στην πρωτοβουλία #μένουμεσπίτι ώστε να μειωθούν οι μετακινήσεις και να περιοριστεί η εξάπλωση του COVID_19. Η WIND υποστηρίζει έμπρακτα την οικογένεια, τις ευπαθείς ομάδες, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις ώστε να συνεχίσουν την εκπαίδευση, την εργασία, την καθημερινή δραστηριότητα και την επικοινωνία από το σπίτι.

Το δωρεάν πακέτο 15GB, θα είναι διαθέσιμο για ενεργοποίηση από την Παρασκευήσχύ 30 ημερών, μέσα από τις εφαρμογές myWINDApp (ή από το site wind.gr), myQ App, myF2G App ενώ η υπηρεσία WIND ΟΝΕ Pro Voice conferencing ενεργοποιείται μέσω της φόρμας http://bit.ly/WIND_form.

Μέσα από τις ψηφιακές εφαρμογές myWIND, myF2G, myQ, οι συνδρομητές έχουν την δυνατότητα να διαχειρίζονται όλες τις συνδέσεις τους σε σταθερή, κινητή και καρτοκινητή, μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή τους, εύκολα και γρήγορα από το σπίτι. Οι συνδρομητές μπορούν για όλα τα σταθερά & κινητά της οικογένειας ή της επιχείρησής τους:

  • να ελέγχουν το υπόλοιπο των συνδέσεών τους
  • να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας στα καρτοκινητά τους
  • να αγοράζουν πακέτα ΜΒ, ομιλίας και SMS, να αλλάζουν πρόγραμμα, να ενεργοποιούν υπηρεσίες και
  • να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους

Ενώ, καινούριους τρόπους για να βάλουν το χέρι στην τσέπη ανυποψίαστων σκαρφίζονται επιτήδειοι! Ποιος είναι ο νέος αριθμός απάτη που δεν πρέπει να απαντάτε;

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share