Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βάζει ταινία πάνω στην κάμερα του κινητού του και την χρωματίζει - Αυτό που κατέγραψε στη συνέχεια θα σας αηδιάσει!

Σίγουρα δε θα πιστεύετε αυτό που θα διαβάσετε!

10 Φεβρουαρίου 2021 14:15
Βάζει ταινία πάνω στην κάμερα του κινητού του και την χρωματίζει - Αυτό που κατέγραψε στη συνέχεια θα σας αηδιάσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κινητό: Τον χειμώνα, ακούμε κάθε τρεις και λίγο αναφορές για ξεσπάσματα γρίπης σε όλο τον κόσμο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ευθύνονται η έλλειψη υγιεινής και τα μικρόβια. Το πρόβλημα είναι ότι τα μικρόβια δεν μπορούμε να τα δούμε με γυμνό μάτι, χρειαζόμαστε μικροσκόπιο. Αλλά το κινητό σας μπορεί να ρίξει φως στην κατάσταση. Με κυριολεκτική έννοια. Παράλληλα, δείτε και 15 «σημάδια» που φανερώνουν ότι κάποιος χάκαρε το τηλέφωνό σας (Video)

Θα χρειαστείτε:

  • κολλητική ταινία
  • μπλε ανεξίτηλο μαρκαδόρο
  • μοβ ανεξίτηλο μαρκαδόρο
  • κινητό με φλας Είναι ανησυχητικό το τι έρχεται στο φως. Από δω και πέρα καλό είναι να χρησιμοποιείτε αυτό το κόλπο όταν καθαρίζετε.

Παίρνετε το κινητό σας τηλέφωνο μαζί σας όταν πάτε τουαλέτα; Τεράστιο λάθος… Δείτε τι μπορεί να πάθετε!

Κινητό: Τη σήμερον ημέρα, κανείς δεν μπορεί να αποχωριστεί το κινητό του τηλέφωνο ούτε στιγμή. Όλοι έχουν την τάση να το παίρνουν μαζί τους παντού. Στο σχολείο, στο πάρκο, στο μανάβικο, στον κινηματογράφο, ακόμη και στο μπάνιο. Εάν είστε ένας από αυτούς που παίρνετε το κινητό σας στην τουαλέτα, ήρθε η ώρα να σταματήσετε.

Ο λόγος δεν είναι ότι υπάρχει κίνδυνος το κινητό να πέσει μέσα στη λεκάνη, αλλά είναι θέμα υγιεινής. Εάν παίρνετε το κινητό σας στο μπάνιο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κολλήσετε μικρόβια, όπως για παράδειγμα σαλμονέλα. Επίσης, εάν σκουπιστείτε και έπειτα πιάσετε το κινητό σας, χωρίς να έχετε πλύνει πρώτα τα χέρια σας, θα αφήσετε τα μικρόβια να κάνουν πάρτι επάνω στο τηλέφωνό σας.

Τα βακτήρια λατρεύουν να πηγαίνουν στις ζεστές επιφάνειες, οπότε το κινητό σας τηλέφωνο φαντάζει το ιδανικό μέρος για αυτά. Το ίδιο συμβαίνει και με την οδοντόβουρτσα, γι' αυτό είναι καλό να τοποθετείτε την οδοντόβουρτσά σας μακριά από την τουαλέτα ή μέσα σε ένα ντουλάπι, ενώ παράλληλα δείτε τι θα πάθετε αν κοιμάστε και το έχετε δίπλα σας.

Μην ακουμπάτε το κινητό στο ρολό χαρτιού της τουαλέτας

Επιπρόσθετα, μην ακουμπάτε το κινητό σας τηλέφωνο πάνω στο ρολό χαρτιού τουαλέτας και οπωσδήποτε να πλένετε τα χέρια σας απευθείας μετά την επαφή με ζαχαρούχα τρόφιμα. Τέλος, πάντοτε να κλείνετε το καπάκι της τουαλέτας πριν τραβήξετε το καζανάκι, καθώς τα μικρόβια εκσφενδονίζονται παντού.

Καλό είναι να είστε πολύ προσεκτικοί, διότι τα είδη βακτηρίων που υπάρχουν στο μπάνιο σας είναι πολύ επικίνδυνα. Η σαλμονέλα είναι ένα είδος τροφικής δηλητηρίασης, που προκαλείται από την κατανάλωση μολυσμένων τροφίμων. Εάν τα βακτήρια κολλήσουν στο τηλέφωνό σας και έπειτα πιάσετε το φαγητό σας, πιθανόν να αρρωστήσετε.

Η E. Coli είναι μία λοίμωξη που εμφανίζεται με την επαφή με περιττώματα και κόπρανα ανθρώπων ή ζώων. Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει αναιμία ή νεφρική ανεπάρκεια και να οδηγήσει στον θάνατο. Το C. Difficile είναι ένα από τα πιο κοινά μικρόβια που μπορούμε να βρούμε σε μια τουαλέτα. Αυτά τα βακτήρια μπορεί να προκαλέσουν από διάρροια μέχρι θανατηφόρο φλεγμονή του παχέος εντέρου.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share