Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πώς μπορείς να κάνεις κοινή χρήση του WiFi από το iPhone σου;

Εσύ το γνώριζες;

5 Φεβρουαρίου 2021 11:53
Πώς μπορείς να κάνεις κοινή χρήση του WiFi από το iPhone σου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Iphone: Αν είσαι χρόνια χρήστης Apple ίσως ξέρεις το κολπάκι, αν δεν το ξέρεις, ίσως δεν σου έχει χρειαστεί ποτέ και γι’ αυτό δεν το έχεις μάθει. Εάν είσαι νέος iphonάκιας, πάμε να μάθουμε το μυστικό απ’ την αρχή! Παράλληλα αν έχετε iphone δείτε γιατί πρέπει να κάνετε ενημέρωση του λογισμικού σας τώρα.

Πώς γίνεται η κοινή χρήση του WiFi από το iPhone;

Πριν ξεκινήσουμε, να σου πούμε ότι θα πρέπει και ο φίλος σου να έχει συσκευή Apple για να μπορέσεις να μοιραστείς αυτόματα μαζί του το WiFi.

Πριν ξεκινήσεις:

  • Βεβαιώσου ότι και οι δύο συσκευές διαθέτουν την πιο πρόσφατη έκδοση του iOS ή του iPadOS ή το macOS High Sierra ή νεότερη έκδοση.
  • Ενεργοποίησε τις λειτουργίες Wi-Fi και Bluetooth και στις δύο συσκευές. Αν η δική σου συσκευή ή η συσκευή του άλλου ατόμου έχει ενεργοποιημένο το Προσωπικό hotspot, απενεργοποιήστε το.
  • Συνδέσου στο iCloud με το Apple ID σου, εάν δεν είσαι ήδη συνδεδεμένος. Στη συνέχεια, βεβαιώσου ότι η διεύθυνση email που χρησιμοποιείς για το Apple ID είναι αποθηκευμένη στις Επαφές του άλλου ατόμου. Επιπλέον, βεβαιώσου ότι και εσύ έχεις εξίσου αποθηκευμένη τη διεύθυνση email του στις Επαφές σου.
  • Διατήρησε τη συσκευή του άλλου ατόμου κοντά σου, εντός της εμβέλειας του Bluetooth και του Wi-Fi.

Δες πως μπορείς να κάνεις κοινή χρήση του WiFi από το iphone

Πώς μοιράζεσαι τον κωδικό του WiFi;

Βεβαιώσου ότι η συσκευή σου (αυτή που θέτει σε κοινή χρήση το συνθηματικό) είναι ξεκλείδωτη και συνδεδεμένη στο δίκτυο Wi-Fi.
Επίλεξε το δίκτυο Wi-Fi στη συσκευή που θέλεις να συνδέσεις.
Στη συσκευή σου, πάτησε το «Κοινή χρήση συνθηματικού» και, στη συνέχεια, πάτησε «Τέλος».

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share