Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σε αυτή τη special Valentine’s προσφορά δεν μπόρεσα να αντισταθώ!

5 Φεβρουαρίου 2021 13:19
Σε αυτή τη special Valentine’s προσφορά δεν μπόρεσα να αντισταθώ!

Ο δεύτερος μήνας του χρόνου είναι εδώ, προμηνύεται άκρως ερωτικός με τη γιορτή των Ερωτευμένων να πλησιάζει και πολλοί από εμάς έχουν ήδη τσεκάρει στην ατζέντα την ημερομηνία «14 Φεβρουαρίου». Τώρα διαβάζοντας όλα τα παραπάνω θα βιαστείτε να με πείτε φουλ ρομαντική, αλλά ξεκαθαρίζω πως ποτέ δεν έβλεπα την Ημέρα των Ερωτευμένων σαν κάτι ιδιαίτερο... απλά φρόντιζα να την περάσω όμορφα με τον αγαπημένο μου, οργανώνοντας, για παράδειγμα, μια ιδιαίτερη έξοδο, μια μονοήμερη εκδρομή ή ένα μακρινό ταξίδι.

Επειδή φέτος τα παραπάνω σενάρια «δεν παίζουν», κάνω άλλα σχέδια στο μυαλό μου. Όπως, για παράδειγμα, να πάω για περίπατο στους δρόμους της γειτονιάς μου ή ακόμη και να περπατήσω στο κοντινότερο βουνό. Μαζί μου θα πάρω την καλή μου διάθεση, τον σύντροφό μου και φυσικά το πιο αγαπημένο μου gadget, το Huawei Watch GT2 Pro. Με μοντέρνο λουράκι και ροζ γράμματα στο καντράν που γράφουν «Love» δεν σας κρύβω πως ήδη μού έχει γίνει απαραίτητο, δικαιώνοντας απόλυτα την απόφασή μου να το αποκτήσω... σε χρόνο dt! Ναι, μόλις έμαθα πως μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου μαζί με κάθε Huawei Watch GT2 Pro παίρνεις δώρο το κομψό και μοντέρνο Huawei Watch FIT, το πρώτο smartwatch της Huawei με παραλληλόγραμμη οθόνη, 96 προγράμματα προπόνησης και εντυπωσιακά animation, κυριολεκτικά... έτρεξα στο κατάστημα!

Χάρη στη Valentine's Special προσφορά της Huawei και εγώ και ο αγαπημένος μου θα φοράμε τα κολάν και τα αθλητικά και τα εκπληκτικά μας Huawei smartwatches και θα είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε τους δρόμους πλάι-πλάι! Με τα τελευταίας τεχνολογίας Huawei fitness-tracking smartwatches μας, που είναι πλήρως συμβατά με Android και iOS συσκευές, όχι μόνο θα είμαστε fit, αλλά θα μάθουμε καλύτερα το σώμα και τις λειτουργίες του, θα βελτιώσουμε την ποιότητα ύπνου μας και.... (τι πιο ταιριαστό με τον έρωτα) θα μπορούμε να παρακολουθούμε τους παλμούς της καρδιάς μας!

Κι επειδή είμαι πιστή fan της Huawei ξέρω πως μέχρι και 28 Φεβρουαρίου με περιμένουν πολλές ακόμη εκπληκτικές προσφορές και εκπλήξεις! Γιατί τώρα smartphones, wearables και laptops που έγιναν best-sellers όταν κυκλοφόρησαν, διατίθενται σε σούπερ προνομιακές τιμές, από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share