Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κινητό: Ο αριθμός του τηλεφώνου δείχνει την ηλικία σου!

Δες πώς! Δεν το πιστεύεις; Κάνε το τεστ!

11 Ιανουαρίου 2021 16:35
Κινητό: Ο αριθμός του τηλεφώνου δείχνει την ηλικία σου!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κινητό: Ένα μαθηματικό και άκρως διασκεδαστικό τεστ με προσθέσεις, αφαιρέσεις και πολλαπλασιασμούς που ξεκινά από τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου καταλήγει να δείχνει την ηλικία του κατόχου του! Ενώ, ένα μήνυμα βόμβα κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό μέσω WhatsApp, το οποίο «κρασάρει» το τηλέφωνο, όποιου κάνει το μοιραίο λάθος να το ανοίξει.

Δεν το πιστεύετε; Κάντε το παρακάτω τεστ:

  1. Γράψτε το τελευταίο ψηφίο του κινητού τηλεφώνου σας.
  2. Πολλαπλασιάστε τον επί 2.
  3. Μετά προσθέστε το 5.
  4. Πολλαπλασιάστε το αποτέλεσμα επί 50.
  5. Στο γινόμενο προσθέστε το 1.767.
  6. Από το αποτέλεσμα αφαιρέστε το έτος της γέννησής σας.

Κινητό

Τώρα έχετε βρει έναν τριψήφιο αριθμό. Το πρώτο ψηφίο είναι το τελευταίο ψηφίο του κινητού σας. Τα άλλα δυο ψηφία δείχνουν την πραγματική σας ηλικία! Απίστευτο;

Κινητό: Το κόλπο για να ξεκλειδώσετε όποιο τηλέφωνο θέλετε σε λίγα δευτερόλεπτα!

Κινητό: Ξεχάσατε το μοτίβο στο κλείδωμα οθόνης στη συσκευή Android; Πολλές φορές μπορεί να τύχει να συμβεί και είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσουμε το τηλέφωνό μας.

Ποια είναι λοιπόν η λύση; Πρέπει να πάτε το κινητό σας για service centre; Πλέον δεν χρειάζεται. Μόλις μάθετε αυτό το κόλπο, μπορείτε να παρακάμψετε οποιοδήποτε μοτίβο κλειδώματος σε Android κινητό. Δε θυμάστε το μοτίβο; Μην ανησυχείτε, έχουμε τη λύση. Ακόμα με αυτό εδώ το κόλπο, θα μπορέσετε να δείτε αν σας έχουν χακάρει.

Αρχικά, απενεργοποιήστε τη συσκευή σας. Μετά την απενεργοποίηση, πατήστε ταυτόχρονα τρία κουμπιά: Την αύξηση έντασης, το κουμπί απενεργοποίησης και το αρχικό κουμπί.

Αν το κινητό σας δεν έχει αρχικό κουμπί, πατήστε ταυτόχρονα αύξηση και μείωση έντασης και το πλήκτρο απενεργοποίησης.

Το κινητό σας θα φορτώσει σε λειτουργία επαναφοράς (recovery mode). Θα δείτε τις παρακάτω τρεις επιλογές. Μετακινηθείτε με τα κουμπιά της έντασης και επιλέξτε «wipe data/factory reset» (διαγραφή δεδομένων/επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων)

Στη συνέχεια επιλέξτε «yes». Προσοχή αυτή η επιλογή θα διαγράψει όλα τα δεδομένα του χρήστη και αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί.

 τρεις επιλογές στο κινητό

Στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση το κινητό και είστε έτοιμοι. Θα χρειαστούν μερικά λεπτά για να γίνει η επανεκκίνηση για πρώτη φορά και το πρόβλημα με το μοτίβο θα έχει λυθεί.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share