Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

«Τρελάθηκε» η Vodafone - Νέα μεγάλη κίνηση της εταιρείας

Τι προσφέρει;

1 Οκτωβρίου 2020 19:53
«Τρελάθηκε» η Vodafone - Νέα μεγάλη κίνηση της εταιρείας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Τρελάθηκε» η Vodafone με τις τελευταίες μεγάλες κινήσεις που κάνει, καθώς αποφάσισε να προχωρήσε σε νεότερες αποφάσεις για διανομή δωρεάν δεδομένων και χρόνου ομιλίας στους πελάτες της, πέραν των ήδη υπαρχουσών προσφορών.

Η εταιρεία με σημερινή ανακοίνωσή της ζητεί από τους συνδρομητές της συγγνώμη για την «αναστάτωση που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του προβλήματος στις υπηρεσίες Internet για 1,5 ώρα το απόγευμα της Τετάρτης, λόγω του εξαιρετικού συμβάντος ταυτόχρονου κοψίματος οπτικών ινών εκτός συνόρων». Ως έμπρακτη αναγνώριση - όπως επισημαίνει η Vodafone - προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές κινητής δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για εθνική χρήση για 7 ημέρες, και σε όλους τους συνδρομητές ADSL & VDSL σταθερής δωρεάν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά και κινητά Ελλάδας μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου.

Για την ενεργοποίηση των απεριόριστων δεδομένων οι συνδρομητές πρέπει να στείλουν Α στο 1252, έως και τις 8 του μήνα, ενώ η ενεργοποίηση των απεριόριστων λεπτών ομιλίας θα γίνει αυτόματα από αύριο 2 Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί ότι για το συμβάν η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης είχε ήδη ζητήσει αναλυτική ενημέρωση από την εταιρία (πότε εκδηλώθηκε, υπό ποιες συνθήκες, πόσους επηρέασε, πότε αποκαταστάθηκε η βλάβη, κ.λπ) καθώς και για τυχόν μέτρα που λαμβάνονται για την αποτροπή εμφάνισης αντίστοιχων συμβάντων στο μέλλον.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα που προέκυψε χθες το απόγευμα αποδόθηκε από την εταιρία σε ταυτόχρονη τριπλή βλάβη σε διεθνές καλώδιο, η οποία είχε ουσιαστικά αποκόψει την κίνηση από Ελλάδα.

«Δωρεάν NOVA, Cosmote tv, Wind Vision, Vodafone tv όσο ισχύουν τα μέτρα για κορωνοϊό»

Πρόσκληση για δωρεάν υπηρεσίες από NOVA, Cosmote tv, Wind Vision, Vodafone tv έκανε ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης

Ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης απηύθυνε πρόσκληση για δωρεάν υπηρεσίες από εταιρείες τηλεπικοινωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης προκειμένου οι καταναλωτές να έχουν έναν επιπλέον λόγο για να μείνουν στα σπίτια τους.

Σε επιστολή του προς τα μέλη του ΣΕΠΕ, τους παρόχους τηλεπικοινωνιών, τα μέλη της «Ελληνικής Συμμαχίας για τις ψηφιακές δεξιότητες και την απασχόληση» και τις επιχειρήσεις συνδρομητικών υπηρεσιών ο κ. Πιερρακάκης ζητά από τις επιχειρήσεις να εξετάσουν ποιες υπηρεσίες και προϊόντα που παρέχονται συνδρομητικά μπορούν να διατεθούν δωρεάν για το διάστημα που ισχύουν τα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Η πρόσκληση αφορά και την παροχή υπηρεσιών από τις: NOVA, Cosmote tv, Wind Vision, Vodafone tv.

NOVA, Cosmote tv,

Η επιστολή του Κυριάκου Πιερρακάκη

«Στο κείμενο της επιστολής αναφέρεται ότι «η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω του νέου κορονοϊού έχει δημιουργήσει για όλους μας νέα δεδομένα εξαιτίας των μέτρων που έχει χρειαστεί να ληφθούν – και όσων ενδέχεται να χρειαστεί να ληφθούν με βάση τις εξελίξεις.

Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε όλοι μαζί, με αλληλεγγύη και συνεργασία.

Είναι η στιγμή να ανταποκριθούμε στο ρόλο που μας αναλογεί ατομικά και συλλογικά. Για το λόγο αυτό το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης κινητοποιεί το σύνολο των υπηρεσιών, των φορέων και των συνεργειών του.

Οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε ώστε οι πολίτες, το κράτος και οι επιχειρήσεις να έχουν τα κατάλληλα εφόδια για να ανταποκριθούν όσο το δυνατόν καλύτερα στη νέα πραγματικότητα. Σας καλώ να εξετάσετε ποιες από τις υπηρεσίες ή/και προϊόντα που παρέχετε συνδρομητικά μπορούν να διατεθούν δωρεάν για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έκτακτα μέτρα: υπηρεσίες και προϊόντα που διευκολύνουν την εξ αποστάσεως εργασία και εκπαίδευση, αλλά και την ψυχαγωγία – και να μας ενημερώσετε σχετικά, εντάσσοντάς το στην πρωτοβουλία DigitalSolidarityGR, που άμεσα θα λειτουργεί και ως πλατφόρμα».

Σε αυτή τη συγκυρία οφείλουμε να αποτελέσουμε δυναμικό κομμάτι της απάντησης στην πρόκληση απέναντι στην πανδημία. Και είμαι βέβαιος ότι η ανταπόκρισή σας θα είναι άμεση και καθοριστική».

TAGS
 

Tech

Ροή ειδήσεων

Share