Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Πάτησε τα πλήκτρα *#*#7780#*#* στο κινητό - Ο μυστικός συνδυασμός που...

Θα σας λύσει τα χέρια

28 Αυγούστου 2020 10:16
Πάτησε τα πλήκτρα  *#*#7780#*#* στο κινητό - Ο μυστικός συνδυασμός που...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ας δούμε ακόμα έναν συνδυασμό πλήκτρων για το κινητό σας, που χρησιμεύει συχνά. Τι ενεργοποιεί αυτό ο μυστικό συνδυασμός;

Οι περισσότεροι συνδυασμοί των πλήκτρων στα κινητά τηλέφωνα ισχύουν για όλες τις συσκευές, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που ισχύουν για συγκεκριμένα μοντέλα.

Αν πατήσετε τα πλήκτρα *#*#7780#*#*: Το κινητό επιστρέφει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και διαγράφονται οι εφαρμογές.

Έχετε παρατηρήσει την ένδειξη «E» να εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού; Σημαίνει ότι...

Παρότι γνωρίζουμε αρκετά καλά τη λειτουργία της συσκευής μας, το γράμμα «E» στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης του κινητού παραμένει μυστήριο. Ας δούμε, λοιπόν, τη «λύση» του

Αναμφίβολα, τα smartphone έχουν αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε, αλλά και, ευρύτερα, την καθημερινότητά μας. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να φαίνονται για λίγο «νεκρά», η σύνδεση στο ίντερνετ να γίνεται πολύ αργή, ενώ να εμφανίζονται στην οθόνη και ενδείξεις που δεν γνωρίζουμε τι σημαίνουν.

Έτσι, παρότι είμαστε πιθανότατα εξοικειωμένοι με τις ενδείξεις 3G, 4G ή WiFi, τι σημαίνει το «E» που ξεπροβάλλει στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης όταν έχουμε μεν σήμα, αλλά η φόρτιση δεδομένων γίνεται σε εξωφρενικά αργούς ρυθμούς;

κινητό

To «Ε», λοιπόν, είναι από το EDGE, ή 'Enhanced Data Rates for GSM Evolution' και είναι η χαμηλότερη ταχύτητα σύνδεσης, που υπήρχε πριν από την εμφάνιση της πιο γρήγορης ταχύτητας ίντερνετ για κινητά «G». Και εμφανίζεται μέχρι και σήμερα, όπου δεν υπάρχει δίκτυο 3G ή 4G. Να υπενθυμίσουμε όμως ότι με αυτό εδώ το κόλπο, θα έχετε πάντα σήμα στο κινητό σας.

Τώρα, λοιπόν, γνωρίζουμε γιατί, σε ορισμένες περιπτώσεις, το σερφάρισμα και η φόρτιση δεδομένων από το κινητό μας καθυστερεί πολύ περισσότερο από ό,τι συνήθως.

Πατήστε στο κινητό σας *#*#8351#*#* - Θα πάθετε σοκ με αυτό που θα ακούσετε

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει κυριολεκτικά η επέκταση του χεριού μας και είναι πολύ χρήσιμα στην καθημερινότητα. Παρόλα αυτά υπάρχουν συνδυασμοί και λειτουργίες που δεν γνωρίζουμε.

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιούμε σωστά, ωστόσο υπάρχει και μία κρυφή λειτουργία που κανείς δεν γνωρίζει, όπως και αυτό το κόλπο που θα κάνει το κινητό σας να έχει πάντα σήμα.

Οι περισσότεροι συνδυασμοί των πλήκτρων στα κινητά τηλέφωνα ισχύουν για όλες τις συσκευές, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που ισχύουν για συγκεκριμένα μοντέλα. Ένας από αυτούς είναι και ο *#*#8351#*#*. Με αυτόν μπορείτε να ακούσετε τι έχετε πει στα τελευταία 20 τηλεφωνήματά σας!

 

Tech

Ροή ειδήσεων

Share