Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η εφαρμογή που θα σου λύσει κάθε υποψία για το αν σε απατά ο σύντροφός σου

Κι όμως υπάρχει!

20 Αυγούστου 2020 13:30
Η εφαρμογή που θα σου λύσει κάθε υποψία για το αν σε απατά ο σύντροφός σου

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για διάφορες περίεργες και ιδιαίτερες εφαρμογές, κάτι τέτοιο ομολογουμένως όμως είναι πρωτόγνωρο και το μόνο σίγουρο είναι πως θα το λατρέψουν όσοι ζηλεύουν το ταίρι τους μιας και θα τους σταματήσει κάθε αμφιβολία. Ωστόσο, μια άκρως χρήσιμη για αυτή την εποχή εφαρμογή κυκλοφόρησε πρόσφατα όπου εντοπίζει τα κρούσματα του κορωνοϊού, δείτε εδώ πώς ακριβώς λειτουργεί!

Φαίνεται πως σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα micro chip που θα σου λύσει κάθε απορία και θα σε βοηθήσει να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια χωρίς να αγωνιάς για το πού βρίσκεται το άλλο σου μισό. Πώς λειτουργεί όμως;

Το microchip τοποθετείται στο επίμαχο σημείο του/ της συντρόφου σου κι ένα αντίστοιχο στο δικό σου. Μόλις λοιπόν ένας από τους δυο σας έρθει σε επαφή με κάποιον που δεν θα έχει το αντίστοιχο chip μια ειδοποίηση θα έρχεται στο κινητό σου που θα σε ενημερώνει για την... απιστία!

Έτσι έλεγε τουλάχιστον το TMZ World News, που είχε δώσει και όνομα στο προϊόν "Commit-Tech". Πολλοί βγήκαν και διέψευσαν το άρθρο βέβαια, ωστόσο έχει ενδιαφέρον σαν concept.

Έχετε αυτή την εφαρμογή στο κινητό; Διαγράψτε τη αμέσως

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε έκθεση της Upstream, το πρώτο τρίμηνο του 2020 οι εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα που έχουν λογισμικό Android που χαρακτηρίζονται «κακόβουλες» διπλασιάστηκαν. Επίσης, αυτά είναι τα 7 σημάδια που μαρτυρούν ότι παρακολουθούν το κινητό σας.

Μάλιστα, μία εφαρμογή που είχε πάρει τον χαρακτηρισμό «ύποπτη» από την εν λόγω εταιρεία, βρίσκεται εγκατεστημένη σε περισσότερα από 40 εκατομμύρια συσκευές.

Αυτός είναι και ο λόγος που το τελευταίο διάστημα η Google προσπαθεί να ελέγξει τις εκατομμύρια εφαρμογές που βρίσκονται στο Play Store και μπορούν να κρύβουν καλά το κακόβουλο λογισμικό, ωστόσο, τα πράγματα γίνονται χειρότερα αν κάποιος βάλει μία εφαρμογή στο κινητό του από πηγές εκτός του «καταστήματος» της Google.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για εφαρμογή για βίντεο SnapTube, που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν βίντεο από το Facebook και το Youtube και να τα αποθηκεύσουν στην συσκευή τους.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share