Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν λειτουργούσε η οθόνη του κινητού της - Όταν πληκτρολόγησε *#*#2664#*#* έγινε το απίστευτο

Δοκιμάστε το!

18 Αυγούστου 2020 10:45
Δεν λειτουργούσε η οθόνη του κινητού της - Όταν πληκτρολόγησε *#*#2664#*#* έγινε το απίστευτο

Πόσες φορές δεν έχει τύχει να κολλήσει το κινητό μας την πιο ακατάλληλη στιγμή; Δυστυχώς η πρώτη σκέψη όλων μας είναι πως αυτή η συσκευή θα καταλήξει ή σε κάποιο τοίχο ή σε ελεύθερη πτώση από το μπαλκόνι μας. Όχι, μην το σκέφτεστε καν γιατί λύσεις υπάρχουν και μάλιστα ιδιαίτερα απλές και αποτελεσματικές.

Ένας απλός κωδικός αρκεί για να επανέλθουν όλα στους φυσιολογικούς ρυθμούς τους. Συγκεκριμένα ο κωδικός *#*#2664## είναι αυτός που θα σας σώσει. Κι αυτή δεν είναι η μοναδική λειτουργία που αγνοούσαμε στο κινητό μας, δείτε εδώ μερικές ακόμη.

Ο συγκεκριμένος κωδικός είναι αυτός που σου δείχνει αν και κατά πόσον λειτουργεί η οθόνη του κινητού σας. Συνεπώς αν δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμα σας με αυτόν τον τρόπο θα δείτε αν το πρόβλημα είναι της οθόνης ή του λογισμικού αλλά και το μέγεθος του προβλήματος.

Μη βιαστείτε λοιπόν την επόμενη φορά να επισκεφθείτε κάποιο τεχνικό καθώς η λύση είναι στα... χέρια σας!

Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις πάντα μπαταρία στο κινητό σου

Το κινητό σου έχει γίνει προέκταση του χεριού σου, το Internet είναι απαραίτητη προϋπόθεση λειτουργίας του και κάπως έτσι η μπαταρία αντί για 3 μέρες, διαρκεί περίπου 3 ώρες. Ενώ, αν δεις αυτό στο κινητό σου τότε η συσκευή σου παρακολουθείται.

Αποτέλεσμα; Είσαι διαρκώς με τον φορτιστή αγκαζέ ή κάνεις τράκα γιατί έχεις 2% και δεν έχεις πολύ χρόνο για να στείλεις μήνυμα στο Messenger.

Με όλες αυτές τις λειτουργίες που έχει ταυτόχρονα το κινητό σου, είναι κομματάκι δύσκολο να φορτίσεις γρήγορα. Σου έχουμε ορισμένα tips που θα σου δείξουν το πώς θα γλιτώσεις χρόνο για φόρτιση.

  • Μην φορτίζεις το κινητό στον υπολογιστή αλλά σε πρίζα.
  • Φόρτιση χωρίς θήκη. Αν το κινητό υπερθερμανθεί τότε η μπαταρία και χαλάει και δεν φορτίζει.
  • Μην χρησιμοποιείς φορτιστές απομιμήσεις, (ή θα κάνεις περισσότερη ώρα να φορτίσεις, ή θα κάψεις την μπαταρία από την υπερφόρτιση).
  • Bάλτο σε Flight Mode (δεν θα λαμβάνεις κλήσεις, emails και μηνύματα και το κινητό θα φορτίσει πραγματικά)
  • Απλά απενεργοποίησε τη συσκευή σου.
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share