Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βρες ΑΤΜ: Η εφαρμογή που ενημερώνει ποια ATM έχουν χρήματα - Θα σας βοηθήσει

Κατεβάστε την!

18 Ιουλίου 2020 17:20
Βρες ΑΤΜ: Η εφαρμογή που ενημερώνει ποια ATM έχουν χρήματα - Θα σας βοηθήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εφαρμογή "ΒΡΕΣ ΑΤΜ" μπορεί να σου δείξει ποια ΑΤΜ έχουν χρήματα, για να μην χάνεις τον χρόνο σου άσκοπα. Κατέβασέ την και δεν θα χάσεις.

Πιο επίκαιρη από ποτέ η συγκεκριμένη εφαρμογή, η οποία βρίσκεται στον αέρα εδώ και δύο μέρες και προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για Android, αναλαμβάνει να σε ενημερώσει ποια ATM έχουν λεφτά και όχι μόνο! Το αξιοσημείωτο της εφαρμογής είναι ότι μπορεί να σου δείξει ποια ATM έχουν χαρτονομίσματα των 20 ευρώ. Ακόμα δεν θα πέσετε θύμα απάτης κάποιων σημαδεμένων ΑΤΜ, σαν αυτό εδώ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην περιγραφή της εφαρμογής «Ανακάλυψε τα πιο κοντινά ATM, επέλεξε ποιες τράπεζες σε ενδιαφέρουν και δες σε πραγματικό χρόνο αν έχουν χρήματα προς ανάληψη! 20€, 50€ ή περισσότερα; Ενημέρωσε τους υπόλοιπους για την κατάσταση του ΑΤΜ στο οποίο βρίσκεσαι με δύο clicks και βοήθησε κι εσύ στην αποφυγή ταλαιπωρίας«.

Σύντομα η εφαρμογή θα διατίθεται και για iOS.

Η κίνηση ενός στρατιωτικού μπροστά από το ΑΤΜ που “λύγισε” όλη την πόλη!

Όλα έγιναν έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού 40 Εκκλησιών, στο ΑΤΜ. Αυτό που έκανε ένας στρατιωτικός είναι άξιο θαυμασμού.

Το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ βρήκε έξω από τράπεζα στην Ξάνθη ένας στρατιωτικός ο οποίος χωρίς να μπει καν στον πειρασμό να σκεφτεί το ενδεχόμενο να κρατήσει το δελεαστικό ποσό, κατέφυγε άμεσα στην Αστυνομική Διεύθυνση παραδίδοντας τα χρήματα που είχε βρει στον δρόμο. Σε αντίθεση με αυτόν εδώ τον παππού, που μετάνιωσε πικρά αυτό που έκανε όταν βρήκε ξεχασμένα λεφτά σε ΑΤΜ.

Τα χρήματα βρέθηκαν έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού 40 Εκκλησιών, γεγονός που όπως φαίνεται έκανε τον Στρατιωτικό να σκεφτεί πως κάποιος πολίτης τα είχε μόλις “σηκώσει” από τον τραπεζικό του λογαριασμό και χωρίς δεύτερη σκέψη ο ίδιος παρέδωσε ολόκληρο το χρηματικό ποσό στην Αστυνομία.

Άμεσα εντοπίστηκε ο κάτοχος των χρημάτων, που ήταν γνωστός ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων της περιοχής ο οποίος είχε χάσει τις 3.000 ευρώ ενώ πήγαινε να τα καταθέσει στην Τράπεζα. Μάλιστα ο ίδιος δεν μπορούσε να διανοηθεί το πόσο τυχερός στάθηκε μέσα στην ατυχία του, μιας και τα χρήματα προέρχονταν από τις εισπράξεις της επιχείρησής του. Ο ίδιος στη συνέχεια αρνήθηκε να παραλάβει το ποσό, που κατά τον Νόμο, δικαιούται να λάβει για την πράξη του.

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share