Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Ο μυστικός κωδικός για να βγάλετε χρήματα από το ΑΤΜ - Δεν θα το πιστεύετε

Δείτε τι έκανε

3 Ιουλίου 2020 13:28
Ο μυστικός κωδικός για να βγάλετε χρήματα από το ΑΤΜ - Δεν θα το πιστεύετε
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Αυτό το hack του «Out and about» καθιστά το να βγάλετε χρήματα από το ΑΤΜ πανεύκολα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ζευγάρι ακουστικών.

Χρησιμοποιήστε την υποδοχή των ακουστικών σε ATM, το οποίο αναγνωρίζεται από ένα απτό σύμβολο στα δεξιά του πληκτρολογίου, και ακούστε μια περιγραφή των προσφερόμενων υπηρεσιών. Ακολουθήστε τις αντίστοιχες οδηγίες για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας. Αποδεικνύεται ότι τα χρήματα μιλούν πραγματικά.

Μάλιστα υπήρξε και μια απάτη, που έκανε το ΑΤΜ να βγάζει από μόνο του χρήματα. Να σημειώσουμε βέβαια ότι όλα αυτά μπορεί να είναι προϊόν μοντάζ, για αυτό μην το επιχειρήσετε.

71χρονος βρήκε 1.900 ευρώ σε ΑΤΜ και τα πήρε - Το μετάνιωσε πικρά με αυτό που έπαθε

Ένας 71χρονος πίστεψε ότι του χαμογέλασε την τύχη του, όταν βρήκε 1.900 ευρώ σε ένα ΑΤΜ. Αποδείχθηκε τελικά ότι έκανε μεγάλο λάθος.

Ο άνδρας περίμενε πίσω από μια γυναίκα που προσπαθούσε να κάνει ανάληψη από ένα ΑΤΜ σε κεντρικό υποκατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν εκείνη μπήκε στην τράπεζα να ρωτήσει γιατί δεν έβγαινε το μεγάλο ποσό που χρειαζόταν.

Στα λίγα λεπτά που βρισκόταν μέσα στο κατάστημα αναζητώντας βοήθεια για τη συναλλαγή της, τα 1.900 ευρώ που είχε πληκτρολογήσει έκαναν την εμφάνισή τους στην σχισμή, ίσως λόγο δυσλειτουργίας του ΑΤΜ. Μάλιστα υπάρχει και μια απάτη που κάνει τα ΑΤΜ να βγάζουν μόνα τους χρήματα! Μόλις τα είδε ο ηλικιωμένος, τα τσέπωσε και έσπευσε να εξαφανιστεί πριν επιστρέψει η δικαιούχος!

λεφτά

Η γυναίκα έπαθε σοκ όταν ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους ότι η ανάληψη είχε γίνει κανονικά και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο υποκατάστημα, ζήτησαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και δεν άργησαν να δουν ποιος είχε πάρει τα χρήματα. Η έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποίησε τον 71χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

TAGS
 

Tech

Ροή ειδήσεων

Share