Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Όταν δείτε γιατί έβαλε νομίσματα σε στοίβες πάνω στο laptop του θα απορήσετε - Μόλις μάθετε τον σπουδαίο λόγο θα το κάνετε κι εσείς

Απίστευτο!

15 Μαΐου 2020 12:04
Όταν δείτε γιατί έβαλε νομίσματα σε στοίβες πάνω στο laptop του θα απορήσετε  - Μόλις μάθετε τον σπουδαίο λόγο θα το κάνετε κι εσείς
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Μόλις δείτε γιατί έβαλε νομίσματα σε στοίβες πάνω στο laptop του θα απορήσετε αλλά ο λόγος είναι πραγματικά πολύ χρήσιμος!

Σίγουρα με το πρώτο άκουσμα θα σας φανεί κάπως παράξενο αυτό το κόλπο, όπως είχε φανεί και εκείνο με τα νομίσματα στο ταψί.

Είστε απογοητευμένοι επειδή το laptop σας υπερθερμαίνεται τόσο που θα μπορούσατε να το μετατρέψετε σε θερμάστρα; Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, ειδικά τα καλοκαίρια. Είναι να μην αναρωτιέσαι γιατί τα laptop δεν βγαίνουν από το εργοστάσιο με μια μόνιμη λύση σε αυτό το πρόβλημα;

Επειδή κάτι τέτοιο όμως, μάλλον θα αργήσει, αποφασίσαμε να βρούμε τη δική μας λύση, χωρίς να μπούμε σε έξοδα να αγοράσουμε cooler. Απλά βάζοντας μερικά κέρματα πάνω το laptop μας!

έβαλε νομίσματα σε στοίβες πάνω στο laptop

Ο χάρτης θερμότητας του laptop, δείχνει ξεκάθαρα πως σχεδόν όλη η θερμότητα είναι συγκεντρωμένη σε ένα σημείο.

Ο Ιάπωνας τραγουδιστής Akinori Suzuki είχε βαρεθεί να υπερθερμαίνεται συνέχεια το MacBook Pro του. Έτσι ανακάλυψε αυτό το απλό τέχνασμα. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε χάλκινα νομίσματα που είναι καλύτερα στο να διαχέουν αποτελεσματικά τη θερμότητα.

Αν έχετε κάποιο από αυτά τα 7 νομίσματα ξεχασμένα στο συρτάρι σας είστε πλούσιοι

Αυτά τα 7 νομίσματα φαίνονται ασήμαντα, όμως αξίζουν πολλά λεφτά. Μια ολόκληρη περιουσία. Μάλιστα, μπορεί να κερδίσετε μέχρι και 200.000 δολάρια. Το σπάνιο χρυσό νόμισμα του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ...

Οι «pennies» είναι τα νομίσματα του 1 λεπτού του δολαρίου και έχουν σχεδόν μηδαμινή αξία, όμως για μερικούς συλλέκτες νομισμάτων αξίζουν το... βάρος τους σε χρυσό. Επιπλέον δείτε το κρυφό σύμβολο στο εκατοστάρικο των δραχμών

Τα νομίσματα του ενός «cent», του ενός λεπτού δηλαδή, υπάρχουν στο νομισματικό σύστημα των ΗΠΑ από το ξεκίνημα του και πολλά προωτότυπα δημιουργήθηκαν το 1792. Ένα από αυτά είναι το μεγάλο «Birch».

Συγκεκριμένα, το Birch του 1792 πουλήθηκε σε μια δημοπρασία της εταιρείας Heritage Αuction το 2015 έφτασε τα 2,6 εκατ. δολάρια! Η αξία όπως και στα περισσότερα συλλεκτικά αντικείμενα υπολογίζεται από την ποιότητα και τη σπανιότητα του.

Οι πιθανότητες είναι μικρές, όμως όσοι έχουν «pennies» σε κάποιο συρτάρι ή κουμπαρά, καλό θα ήταν να ελέγξουν αν μοιάζουν με κάποιο από τα παρακάτω.

νομίσματα ξεχασμένα στο σπίτι

Το CNBC έφτιαξε μια λίστα με τα «μονόλεπτα» με τη μεγαλύτερη αξία και μας συμβουλεύει να μην ξαναπούμε «κράτα τα ρέστα» την επόμενη φορά που θα μας δώσουν ψιλά.

 

Tech

Ροή ειδήσεων

Share