Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωση "βόμβα" από το Instagram - Τι θα βλέπουμε από εδώ και πέρα στις οθόνες μας

Τι αλλάζει σε posts και stories

6 Μαΐου 2020 15:37
Ανακοίνωση

Κάτι νέο έρχεται στο Instagram και η αλλαγή αυτή έσκασε σαν "βόμβα" μιας και τίποτα δεν είχε ανακοινωθεί νωρίτερα.

Με στόχο να βοηθήσει να μεταδοθούν όλες οι νεότερες πληροφορίες κι ενημερώσεις για τον COVID-19, το Instagram αποφάσισε να "μπουστάρει" περισσότερο τις αναρτήσεις και τα stories από οργανισμούς που σχετίζονται με τον τομέα της υγείας. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη αλλαγή που παρατηρείται μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, δείτε εδώ ποια ήταν η τελευταία αλλαγή που έκανε το αγαπημένο social media.

Αυτό αφορά accounts που έχεις ήδη επιλέξει εσύ να ακολουθείς κι όχι τυχαίους οργανισμούς υγείας. Στόχος είναι να προωθηθούν περισσότερα έγκυρα μηνύματα για την πανδημία προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου.

Η ανακοίνωση για τα stories και τις αναρτήσεις στο Instagram:

Το Instagram στα πλαίσια των δράσεων για τον κορωνοϊό, έχει αναπτύξει εργαλεία για τη συγκέντρωση χρημάτων, Stay Home και Thank You stories stickers για να βοηθήσει τους χρήστες να μοιραστούν την υποστήριξή τους. Οι αναρτήσεις στο Instagram από οργανισμούς υγείας είναι μια ακόμα ενδιαφέρουσα προσθήκη.

Instagram: Τι είναι το "mirror" που βλέπουμε στα stories μας;

Κάτι αλλάζει και πάλι στο αγαπημένο social media που φροντίζει να ανανεώνει συνεχώς την πλατφόρμα του για να μην το βαρεθούμε ποτέ! Το Instagram φέρνει το "Mirror" και καθρεφτίζει τα stories μας. Τι είναι όμως τελικά το mirror;

Η λειτουργία κάμερας “Mirror” συνοδεύεται από πέντε διαφορετικές επιλογές διάταξης, καθεμία από τις οποίες αλλάζει την οπτική μέσω της κάμεράς σου.

Μπορείς να διαλέξεις όποιο απ’ τα 5 σχέδια θέλεις και να τους κάνεις όλους να εντυπωσιαστούν απ’ το αποτέλεσμα, το οποίο θυμίζει λίγο… illusion! Σκέψου να βάλεις μια φωτογραφία με πολλά χρώματα στη λειτουργία Mirror!

Θα μπορούσε να είναι απλά ένας νέος τρόπος να ανεβάζεις ευφάνταστα Instagram Stories ενώ εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του Instagram να βγάζει συνεχώς νέα χαρακτηριστικά που ανεβάζουν το επίπεδο του περιεχομένου που κάνουν upload οι χρήστες.

Και μιας και #μένεις_σπίτι και το κινητό έχει γίνει επέκταση του χεριού σου, δες τα πέντε καλύτερα δωρεάν παιχνίδια που μπορείς να κατεβάσεις!

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share