Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

50% πάνω στο σήμα του Wifi - Ποιο το κόλπο (Video)

Το γνωρίζατε;

26 Απριλίου 2020 14:23
50% πάνω στο σήμα του Wifi - Ποιο το κόλπο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ίντερνετ έχει υποστεί και αυτό πλήγμα από την πανδημία του κορωνοϊού και δεν είναι η ιδέα μας πως οι ταχύτητές του πέφτουν συχνά. Και όμως μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αυξήσουμε την ισχύ του Wi-Fi μας κατά 50%. Επίσης, σας είχαμε δείξει ένα κολπάκι είναι για εκπαιδευτικούς λόγους, ή για όσους έχουν ξεμείνει χωρίς ίντερνετ εν καιρώ καραντίνας.

Τι βρήκαν οι ερευνητές; Πώς ένα «καπέλο» από αλουμινόχαρτο στο router αυξάνει το σήμα μέσω στο σπίτι κατά 50%. Ή και παραπάνω.

Ακόμα και ένα κουτάκι αναψυκτικού αν βάλουμε πίσω από το router, αυτό θα βελτιώσει το Wi-Fi, καθώς βοηθά στην καλύτερη αντανάκλαση του σήματος και τη διασπορά του σε περισσότερες κατευθύνσεις. Το καλύτερο πάντως που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό το αλουμινόχαρτο σε σχήμα «S», με τη διάταξη που μας δείχνουν στη φωτογραφία από το router.

Το απόλυτο κόλπο για να βγάλεις την τέλεια selfie - Ποιο το μυστικό και το λάθος που κάνετε (Video)

Αν είσαι φαν των social media, σίγουρα θα έχεις περάσει ατελείωτες ώρες προσπαθώντας να βρεις τη σωστή γωνία για να βγεις τέλεια σε μία selfie. Επίσης, ποιος θέλει ένα τηλέφωνο με τις selfies του προηγούμενου κατόχου; Δες εδώ πώς να σβήσεις τα πάντα στο iPhone ή το iPad.

Ωστόσο, το να βγάλεις την τέλεια selfie μπορεί να γίνει αρκετά tricky. Όλοι ξέρουμε ότι όταν ανοίγουμε την μπροστινή κάμερα για να φωτογραφίσουμε τον εαυτό μας, εκείνη παραμορφώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Άλλωστε είναι πολύ κοντινή και όλα μεγενθύνονται (μάτια, χείλη, στόμα κτλ).

Πώς όμως μπορείς να βγάλεις την τέλεια selfie; Το TikTok έδωσε για άλλη μία φορά την απάντηση. Η makeup artist Eleanor Barnes μοιράστηκε ένα πανέξυπνο hack με ένα βίντεo της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι απλό: Αντί να κρατάς το smartphone σου κοντά στο πρόσωπο, το κρατάς σε απόσταση και απλώς ζουμάρεις! Το βίντεο έγινε αμέσως viral με χιλιάδες προβολές και likes ενώ πολλοί έσπευσαν να το δοκιμάσουν και να μοιραστούν το αποτέλεσμα.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share