Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα 5+1 κορυφαία Tik tok challenges που "σαρώνουν" στο διαδίκτυο

Μας έφτιαξαν τη διάθεση!

21 Απριλίου 2020 13:54
Τα 5+1 κορυφαία Tik tok challenges που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Tik Tok είναι η νέα τρέλα και ο νέος εθισμός της καραντίνας, τα βίντεο αμέτρητα και τα challenges το ένα καλύτερο από το άλλο. Αν δεν έχετε μπει ακόμα στο "μαγικό" του κόσμο, δείτε εδώ ένα μίνι οδηγό για όλα όσα πρέπει να ξέρετε. Το Athensmagazine.gr σήμερα σας φέρνει τα 6 κορυφαία challenges που κάνουν θραύση και έχουν τις περισσότερες προβολές.

#FlipTheSwitch

Αυτό το challenge ίσως να σε καθηλώσει μαζί μ’ ένα ακόμα άτομο. Θα στέκεστε όρθιοι μπροστά από τον καθρέφτη και ο ένας από τους δυο σας θα χορεύει. Όταν σας ζητηθεί όμως από το τραγούδι θα αλλάξετε θέσεις μπροστά στον καθρέφτη. Δεν αλλάζετε βέβαια μόνο θέση αλλά και… ρούχα! Η πρόκληση αυτή είναι ιδανική για ζευγάρια.

#CoupleChallenge

Το challenge που έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό και στην Ελλάδα. Το ζευγάρι απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις για τη σχέση του με κλειστά τα μάτια, δείχνοντας ο καθένας με το χέρι του τον εαυτό του ή τον σύντροφό του. Φυσικά ο ένας δεν ξέρει τι απαντάει ο άλλος και το αποτέλεσμα είναι πολύ αστείο και διασκεδαστικό.

#SmallGestures

Η πρόκληση αυτή είναι ιδιαίτερη απλή και εύκολη χωρίς να σε “εκθέτει”. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις κάτι όμορφο για κάποιον δικό σου και κατά τη διάρκεια που το φτιάχνεις να το βιντεοσκοπείς. Τόσο απλό!

#YouCanReallyDance

Καλά κατάλαβες, έχει σχέση με το χορό, αλλά μην αγχώνεσαι δεν χρειάζεται να έχεις παρακολουθήσει και μαθήματα χορού για να κάνεις αυτό το challenge. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν διαγωνισμό χορού ανάμεσα σε σένα κι ένα ακόμα άτομο. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι καθώς βγάζεις βίντεο να χορεύεις με τον δικό σου τρόπο δείχνοντας το άλλο άτομο όταν είναι η σειρά του να δοκιμαστεί στο χορό. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ξεκαρδιστικό.

#YourTurnChallenge

Ένα ακόμα challenge με πολύ γέλιο. Στοιχημάτισε με κάποιον ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τις κινήσεις σου και κάνε τον να χάσει. Απλά την ώρα που βγάζεις βίντεο τον εαυτό σου μ’ ένα ακόμα άτομο κάνεις κινήσεις, ελπίζοντας πως ο φίλος σου δίπλα δεν θα τις πετύχει, αφού καλείται να τις αντιγράψει πιστά. Αλλά και το αντίθετο αφού μετά έρχεται κι η σειρά σου να δοκιμαστείς στην αντιγραφή κινήσεων.

#PlankChallenge

Λίγη γυμναστική μαζί με γέλιο δεν βλάπτει έτσι; Και οι δύο βρίσκεστε σε θέση σανίδας και πρέπει όπως είστε να κάνετε κινήσεις στο ρυθμό του τραγουδιού. Ο ένας μπορεί να κυλήσει κάτω από τον άλλο, να παίξετε παλαμάκια μεταξύ σας, αλλά στο τέλος να είστε και πάλι στο αρχικό σημείο σε θέση σανίδας. Μπορείτε να τα καταφέρετε και οι δύο;

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share