Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μεγάλη κίνηση από το Instagram: Τι αλλάζει στη χρήση από υπολογιστή;

Όλοι το περιμέναμε!

10 Απριλίου 2020 10:33
Μεγάλη κίνηση από το Instagram: Τι αλλάζει στη χρήση από υπολογιστή;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απ' ότι φαίνεται αυτή την περίοδο η ομάδα του Instagram εργάζεται πυρετωδώς καθώς η μία αλλαγή διαδέχεται την άλλη. Η τελευταία "ανακαίνιση" του γνωστού social media όμως ήταν αυτή που μας χαροποίησε πιο πολύ απ' όλες καθώς την περιμέναμε καιρό. Τι αλλάζει λοιπόν στη χρήση του Instagram από υπολογιστή;

Ναι, είναι γεγονός! Πλέον μπορείς να έχεις τα μηνύματα του Instagram και στον υπολογιστή σου σε αντίθεση με πριν που περιορίζονταν μόνο στο κινητό ή το τάμπλετ σου. Κι αν έχασες κάποια από τις προηγούμενες αλλαγές του αγαπημένου social media, δες εδώ πώς αποφάσισε το instagram να κάνει λίγο πιο ευχάριστη την καραντίνα!

Πώς θα δεις εάν έχεις τα μηνύματα του Instagram και στο desktop;

Για να τσεκάρεις εάν έχει εμφανιστεί και σε σένα αυτή η δυνατότητα, πολύ απλά θα μπεις στο www.instagram.com, θα κάνεις log in στο account σου και θα τσεκάρεις εάν δίπλα στο εικονίδιο του home, υπάρχει το εικονίδιο για τα μηνύματα.

Όταν συνδεθείς στον λογαριασμό σου στο social media απ’ τον browser σου για να στείλεις μηνύματα στο Instagram, μπαίνεις απλά στο προφίλ του ανθρώπου στον οποίο θέλεις να μιλήσεις και επιλέγεις το “send message” ή εναλλακτικά πηγαίνεις κατευθείαν στην καρτέλα των μηνυμάτων και βρίσκεις το chat στο οποίο θέλεις να απαντήσεις.

Η συγκεκριμένη προσθήκη θα κάνει πιο προσβάσιμα τα direct messages του Instagram απ’ όλες τις συσκευές και δεν θα χρειάζεται πλέον να μπαίνουμε απαραίτητα στο app του κινητού όταν θέλουμε να απαντήσουμε σε ένα μήνυμα.

Σημειώνεται πως μπορείς ήδη να μιλήσεις στο WhatsApp και στο Messenger, επομένως βγάζει πολύ νόημα η εταιρεία να αποφάσισε επιτέλους να προσθέσει αυτή τη δυνατότητα και για το Instagram.

Σημειώνεται πως τα business accounts μπορούσαν ήδη να ελέγχουν τα direct messages του Instagram απ’ τον υπολογιστή τους μέσα απ’ το Facebook Page inbox.

Το Instagram στηρίζει ένθερμα το La Casa de Papel - Δες εδώ τι πρόσθεσε στα stories σου!

Το Instagram απ' ότι φαίνεται προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει πιο δημιουργικό και ευχάριστο το χρόνο μας εν μέσω καραντίνας και συνεχώς προσθέτει και κάτι καινούριο. Πρώτα ενεργοποίησε το dark mode, μετά πρόσθεσε την δυνατότητα να καθρεφτίζουμε τα stories μας, στη συνέχεια είπε λόγω κορωνοϊού να κάνει μια μεγάλη αλλαγή, δείτε εδώ τι ακριβώς άλλαξε!

Κι όμως, δεν τελείωσαν εκεί οι αλλαγές. Το Instagram ήρθε να μας δείξει πόσο ένθερμος υποστηρικτής είναι την αγαπημένης σειράς La Casa de Papel και πρόσθεσε ένα νέο φίλτρο για να γίνεις κι εσύ... μέλος της ομάδας!

Δες πώς θα βρεις το φίλτρο του La Casa de Papel:

Για να βρεις το φίλτρο και να το δοκιμάσεις κι εσύ, δεν έχεις παρά να πας στον επίσημο λογαριασμό του La Casa de Papel στο Instagram (απ’ το κινητό σου) και να κλικάρεις το εικονίδιο δίπλα στο IGTV. Εκεί, θα δεις το φίλτρο, το οποίο μπορείς να δοκιμάσεις αμέσως, αλλά και να αποθηκεύσεις μ’ ένα κλικ στα αγαπημένα σου φίλτρα στο Instagram!

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share