Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

4+1 κορυφαία κανάλια γυμναστικής για να "χτίσεις" κορμί απ' το Youtube!

Γυμνάσου απ' τον καναπέ!

31 Μαρτίου 2020 14:32
4+1 κορυφαία κανάλια γυμναστικής για να
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μιας και τα γυμναστήρια έχουν κλείσει και οι ευκαιρίες μας για γυμναστική είναι ελάχιστες σου βρήκαμε έναν μοναδικό τρόπο να γυμναστείς από το σπίτι σου ανοίγοντας απλά την τηλεόρασή ή τον υπολογιστή σου. Ψάξαμε και βρήκαμε τα πέντε κορυφαία κανάλια γυμναστικής στο Youtube για να... "χτίσεις" κορμί από τον καναπέ σου!

The Fitness Marshall

Ο Caleb Marshall, γνωστός και ως «Fitness Marshall», είναι χορευτής και γυμναστής, ο οποίος μέσα από το προσωπικό του κανάλι στο YouTube, «The Fitness Marshall», ανεβάζει σχεδόν κάθε εβδομάδα workout ρουτίνες υπό τον ήχο των πιο σύγχρονων μουσικών επιτυχιών. Εάν θέλετε λοιπόν κι εσείς να γυμναστείτε χορεύοντας τότε το κανάλι «The Fitness Marshall», που σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,3 εκατομμύρια subscribers, είναι η ιδανική επιλογή.

Fitness Blender

Οι Fitness Blender αποτελούνται από τον Daniel και την Kelli, που είναι γυμναστές και τα τελευταία εννιά χρόνια ασχολούνται αποκλειστικά με το να χτίσουν το προσωπικό τους healthy lifestyle community, τόσο μέσα από το κανάλι τους στο YouTube, όσο και μέσα από την προσωπική τους ιστοσελίδα. Ο Daniel και η Kelli είναι ένα ανδρόγυνο, όπου μέσα από το κανάλι τους, προσφέρουν εντελώς δωρεάν αναλυτικά προγράμματα γυμναστικής, καθώς και πλάνα διατροφής που έχουν ως στόχο την απώλεια βάρους. Επιπλέον σε αυτό σημείο οφείλουμε να επισημάνουμε, ότι το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου καναλιού είναι ότι παρουσιάζει τόσο ανδρικά όσο και γυναικεία workout routines, βοηθώντας έτσι τους subscribers του να βρουν το ιδανικό γι’αυτούς πρόγραμμα.

Popsugar Fitness

To «Popsugar Fitness» είναι ένα κανάλι στο YouTube με πάνω από 3,7 εκατομμύρια subscribers, γεγονός που το μετατρέπει σε ένα από τα δημοφιλέστερα Fitness κανάλια της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Ο βασικός λόγος που καθιστά το κανάλι αυτό ξεχωριστό είναι ότι διαθέτει μια πολύ μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, τα οποία χωρίζονται σε πολυάριθμες κατηγορίες ανάλογα με το εάν χρειάζονται εξοπλισμό ή όχι ή ανάλογα με το εάν απευθύνονται σε αρχάριο ή εκπαιδευμένο κοινό. Επίσης στα πλεονεκτήματα αυτού του καναλιού προστίθεται και το γεγονός, ότι οι γυμναστές που εκτελούν τα προγράμματα εναλλάσσονται σχεδόν καθημερινά, στοιχείο που αυξάνει αισθητά το ενδιαφέρον του κοινού.

Hasfit

Αν ο βασικός σου στόχος είναι να αποκτήσετε δύναμη στους μυς αλλά και να χάσετε λίπος από διάφορα μέρη του σώματος, τότε το Hasfit (Heart And Soulfit) είναι το κατάλληλο κανάλι για εσάς. Στα θετικά του συγκεκριμένου καναλιού συγκαταλέγεται, ότι περιλαμβάνει ολοκληρωμένα προγράμματα γυμναστικής από 30 μέχρι και 90 ημερών σε συνδυασμό πάντοτε με χρήσιμες διατροφικές συμβουλές, προκειμένου οι subscribers τους να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Roberta’s Gym

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου fitness καναλιού είναι ότι στη θέση του γυμναστή/instructor υπάρχει η Roberta μία animated γυναικεία φιγούρα, η οποία χάρη στην «προγραμματισμένη» πειθαρχία της δε θα σας αφήσει να ξεφύγετε ούτε στο ελάχιστο από το προσωπικό σας πρόγραμμα γυμναστικής. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι το κανάλι «Roberta’s Gym» εκτός από μία πολύ μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, προσφέρει παράλληλα και πολυάριθμες χρηστικές συμβουλές, οι οποίες αφορούν τόσο το κομμάτι της εκγύμνασης, όσο και το κομμάτι της υγιεινής διατροφής.

Ωστόσο, αν δεν είσαι fan της τεχνολογίας ρίξε μια ματιά στις 4 κορυφαίες ασκήσεις που θα γυμναστείς χωρίς καν να σηκωθείς απ' το κρεβάτι σου.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share