Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πώς μπορείς να έχεις όλες τις Office εφαρμογές στο κινητό σου!

Θα σου λύσει τα χέρια!

19 Φεβρουαρίου 2020 12:11
Πώς μπορείς να έχεις όλες τις Office εφαρμογές στο κινητό σου!

Οι πολυάσχολοι και εργασιομανείς άνθρωποι θέλουν να κάνουν τη ζωή τους λίγο πιο εύκολη και σε αυτό συμβάλει η Microsoft! Η εταιρία - κολοσσός, λανσάρει όλες τις εφαρμογές του Office (Word, Excel, Power Point) σε ένα μόνο app και σου λύνει τα χέρια. Ωστόσο, μια νέα εφαρμογή λάνσαρε προ ημερών και το Facebook!

Μπορεί η Google να αποφάσισε να χωρίσει το Google Drive σε ξεχωριστές εφαρμογές, όμως, η Microsoft σκέφτεται έξυπνα και αποφάσισε να ενώσει τις εφαρμογές του Office και να διευκολύνει τη ζωή μας.

Σημειώνεται πως, εκτός από τα Word, Excel και PowerPoint, η νέα εφαρμογή Office περιλαμβάνει επίσης μια άμεση σύνδεση με το OneDrive, έχει εργαλεία για σκανάρισμα αρχείων PDF, εργαλείο σάρωσης QR codes ενώ μπορείς με ένα κλικ να μοιραστείς το αρχείο σου με συσκευές που βρίσκονται κοντά σου!

Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Word, Excel και PowerPoint σε μία εφαρμογή: Τι μπορείς να κάνεις;

Τα πιο διαδεδομένα εργαλεία για εργασία με έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις, σε μία εφαρμογή.
Δημιούργησε, επεξεργάσου και συνεργάσου σε έγγραφα του Office μαζί με άλλους χρήστες σε πραγματικό χρόνο.
Χρησιμοποίησε πρότυπα για να δημιουργήσεις εύκολα το βιογραφικό σου, έναν προϋπολογισμό, παρουσιάσεις και άλλα έγγραφα.
Αποθήκευσε, προσπέλασε και αναζήτησε εύκολα αρχεία Word, Excel και PowerPoint που είναι αποθηκευμένα στον προσωπικό σου χώρο αποθήκευσης στο cloud ή στη συσκευή σου.

Το νέο Facebook: Έρχεται ριζική αλλαγή που προγραμματιζόταν χρόνια!

Νέες αλλαγές έρχονται από τους πρώτους μήνες του 2020 στο Facebook, οι οποίες προγραμματίζονται εδώ και πολύ καιρό.

Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που γιορτάζει τα 16 χρόνια λειτουργίας του, αποφάσισε μια δραστική αλλαγή, την οποία μελετούσε για αρκετούς μήνες. Πρόσφατα μάλιστα ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει το νέο layout του Facebook!

Μάλιστα, υπήρξαν συζητήσεις με αρκετές κυβερνήσεις πριν προχωρήσει το Facebook σε αυτή την αλλαγή, η οποία θεωρούνταν επιβεβλημένη.

Σύντομα, οι γονείς των παιδιών κάτω των 13 ετών θα μπορούν να βλέπουν την ιστορία των συνομιλιών τους, για μεγαλύτερη αφάλεια!

Προσοχή! Παρακολουθούν το κινητό σας; Αν συμβαίνει κάτι από αυτά, κάντε κάτι άμεσα!

Πολλοί άνθρωποι φοβόύνται ότι το κινητό τους παρακολουθείται από κάποιους, και οι υποψίες ολοένα και αυξάνονται. Πολλές εφαρμογές θεωρούνται ύποπτες, και καλό θα ήταν να μην τις κατεβάζετε, και αυτές είναι που πρέπει να σβήσετε. Αλλά πώς θα καταλάβετε ότι έχετε πέσει θύμα παρακολούθησης;

Ο καλύτερος τρόπους σύμφωνα με τους ειδικούς είναι να κλείσετε το κινητό σας και κάποιος ειδικός να αφαιρέσει την μπαταρία. Στα καινούρια κινητά είναι λίγο δύσκολο αυτό... Τι γίνεται όμως όταν δεν μπορείτε να το αποφύγετε; Η μία λύση είναι να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα σβήσει το λογισμικό που σας κατασκοπεύει!

Μια άλλη λύση είναι με ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος. Η αναβάθμιση ή εγκατάσταση από την αρχή του λειτουργικού συστήματος του κινητού σας θα επιφέρει ανάλογο αποτέλεσμα με αυτό της επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων, όμως με αυτή τη μέθοδο θα σβηστούν δεδομένα και εφαρμογές, οπότε καλό θα ήταν να πραγματοποιήσετε ένα back-up των αρχείων σας.

Πως μπορείτε να εντοπίσετε αν σας παρακολουθούν:

1. Απενεργοποιήστε τη συσκευή

2. Ελέγξτε αν η μπαταρία είναι ζεστή. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το τηλέφωνο δεν είναι στην πραγματικότητα κλειστό αλλά τρέχει κρυφά κάποιο πρόγραμμα

3. Ενεργοποιήστε ξανά το τηλέφωνο

4. Παρατηρήστε αν ακούγονται ασυνήθιστοι ήχοι όταν πραγματοποιείτε μια κλήση.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share