Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικό! Instagrammers βγάζουν φωτογραφίες με μάσκες και hashtag του κορωναϊού για να πάρουν followers!

Σοκαριστικό!

31 Ιανουαρίου 2020 11:47
Τραγικό! Instagrammers βγάζουν φωτογραφίες με μάσκες και hashtag του κορωναϊού για να πάρουν followers!

Οι Instagrammers χρησιμοποιούν το hashtag του κορωναϊού σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αυξήσουν τους followers τους στο Instagram, στη μέση της παγκόσμιας κρίσης.

Τουλάχιστον 170 άτομα έχασαν τη ζωή τους από κορωναϊό και εννέα Αυστραλοί έχουν διαγνωσθεί με την ασθένεια, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μάλιστα εξαπλώνεται και στην Ευρώπη, ενώ ένα ύποπτο κρούσμα εντοπίστηκε και στην Θεσσαλονίκη!

Από την Παρασκευή, το hashtag του κορωναϊού έχει 180.000 θέσεις στο Instagram και εκτοξεύεται σε δημοτικότητα καθώς η ασθένεια εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο.

Ενώ πολλά δημοσιεύματα σχετίζονται άμεσα με τη θανατηφόρα ασθένεια, μερικοί Instagrammers επωφελούνται από το παγκόσμιο ξέσπασμα με την ανάρτηση εικόνων που δείχνουν τα σώματά τους, τα high-end ρούχα τους και τον υπερβολικό τρόπο ζωής.

Ένας γερμανός Influencer, ο οποίος πηγαίνει στο γυμναστήριο Oskar, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τα πόδια της φίλης του σφιχτά τυλιγμένα γύρω από τη μέση του με μάσκες στα πρόσωπα, την Παρασκευή.

Στη φωτογραφία, το ζευγάρι «φιλιέται» μέσα από τις μάσκες του προσώπου τους, και ισχυρίζονται ότι είναι ο μόνος τρόπος να φιλιέται κανείς έξω ενώ βρίσκονται σε διακοπές στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης.

«Δεν φοβόμαστε τον ιό ... Εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε τις διακοπές μας και ελπίζουμε ότι αυτή η δυστυχία θα σταματήσει σύντομα».

«Γ**Ω τον ιό», έγραψε μια Youtuber.

Η Μαλαισιανή-Κινέζα, Τζέι Πόνγκ, πόζαρε στην κάμερα με μια καρό που φούστα και μια μάσκα προσώπου.

«Θυμηθείτε να βάλετε τη μάσκα σας για να προστατεύσετε τον εαυτό σας! Δείτε τις ιστορίες μου », υπογράμμισε.

«Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουν ήδη για τον κινεζικό ιό ... Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι είμαι στην Κίνα, επειδή είμαι στην Ιαπωνία στην Οσάκα». Έγραψε μια άλλη στα ρωσικά.

Μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο που χορεύει σε μια μάσκα προσώπου στο τραγούδι της Αριάνα Γκράντε!

Ο ΠΟΥ κήρυξε παγκόσμιο συναγερμό για τον Κοροναϊό!

Έκτακτο έσκασε μόλις τώρα μιας και ο ΠΟΥ κήρυξε παγκόσμιο συναγερμό για τον Κοροναϊό! Τι συμβαίνει και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Συναγερμό για την δημόσια υγεία σήμανε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακηρύσσοντας, στη σημερινή του συνάντηση, την τρίτη σε μία εβδομάδα, τον κοροναϊό σε παγκόσμια απειλή, κηρύσσοντας κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία.

Την ίδια ώρα, ο ιός εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς στην Κίνα και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία είναι «ένα εξαιρετικό γεγονός που συνιστά κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, καθώς σημειώνεται διεθνής εξάπλωση μιας ασθένειας η οποία δυνητικά απαιτεί συντονισμένη διεθνή δράση».

Ο επικεφαλής του οργανισμού δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι αιτία για την κήρυξη εκτάκτου ανάγκης δεν είναι όσα συμβαίνουν στην Κίνα, αλλά αυτό που συμβαίνει σε άλλες χώρες.

Δείτε τα συμπτώματα του ιού! Πώς μεταδίδεται σε άνθρωπο και τι πρέπει να προσέχετε;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον ιό κοροναϊό, καθώς "χτύπησε" το πρώτο περιστατικό μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο! Τι λένε οι νέες πληροφορίες;

Ο σύζυγος μιας 60χρονης γυναίκας, η οποία είχε προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό στην Κίνα, μολύνθηκε αφού επέστρεψε στο Σικάγο, ανακοίνωσαν οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές σήμερα.

«Γνωρίζουμε ότι αυτό θα μπορούσε να φανεί ανησυχητικό» δήλωσε ο διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών Ρόμπερτ Ρέντφιλντ, όμως «ο άμεσος κίνδυνος για τους Αμερικανούς είναι μικρός» επισήμανε, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια μετάδοση μεταξύ συζύγων.

Στους 171 οι νεκροί από τον κοροναϊό
Όπως μεταδίδει το CNN, που μετέδωσε και την είδηση, ως αυτή την ώρα περισσότερες από 8.000 κρούσματα του κοροναϊού έχουν επιβεβαιωθεί στην ενδοχώρα της Κίνας. Ο νέος κοροναϊός φαίνεται πως έχει προκαλέσει τον θάνατο σε 171 ανθρώπους.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share