Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» σε χιλιάδες χρήστες κινητών!

Σοκ!

28 Ιανουαρίου 2020 22:37
«Βόμβα» σε χιλιάδες χρήστες κινητών!

Χιλιάδες χρήστες κινητών της εφαρμογής WhatsApp, δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση, από την 1η Φεβρουαρίου. To Athensmagazine.gr πριν λίγο καιρό σας έδειξε τα 5 λάθη που κάνετε και χάνετε το σήμα του wifi, αν τα διορθώσατε μα το πρόβλημα επιμένει, σήμερα θα σας δείξουμε το απόλυτο μυστικό για να απογειώσετε την ταχύτητα του σήματός σας!

Κι αυτό γιατί η WhatsApp ανακοίνωσε πως θα σταματήσει να υποστηρίζεται από συγκεκριμένες εκδόσεις Android, iOS και Windows.

Αυτό σημαίνει πως το WhatsApp σε πολλούς χρήστες δεν θα κάνει αναβαθμίσεις και άρα μετά από κάποιο καιρό δεν θα είναι προσβάσιμο.

Όλα αυτά θα γίνουν σε λίγες ημέρες, αφού η εφαρμογή σταματά να υποστηρίζεται για Android και iOS από την 1η Φεβρουαρίου.

Μεγάλη προσοχή! Απάτη μηνυμάτων στα κινητά μας! (Video)

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή, Λευτέρης Ζαγορίτης, μας συμβουλεύει πώς μπορούμε να προστατευθούμε από την μεγάλη απάτη με τις χρεώσει των πενταψήφιων μηνυμάτων στο κινητό! Επίσης, δείτε 29+1 εφαρμογές στο κινητό που πρέπει να σβήσετε τώρα!

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να φορτίζεις το κινητό σου όλη τη νύχτα!

Όλοι μας πριν πάμε για ύπνο βάζουμε το κινητό μας για φόρτιση και το αφήνουμε εκεί όλη τη νύχτα. Το ήξερες όμως πως αυτό είναι ένα τραγικό λάθος; Εσείς πόσες φορές τη μέρα ξεκλειδώνετε το κινητό σας;

Αυτό στο οποίο συμφωνούν οι περισσότεροι experts είναι το γεγονός ότι τα κινητά μας τηλέφωνα είναι αρκετά έξυπνα, έτσι ώστε να καταλαβαίνουν πότε η μπαταρία τους έφτασε στο 100%. Επομένως, όχι, δεν υπάρχει κίνδυνος να φορτιστούν παραπάνω από όσο πρέπει ή χρειάζεται.

Όταν η μπαταρία τους φτάσει στο 100%, τότε η φόρτιση σταματάει αυτόματα. Οι καινούργιες συσκευές για να φτάσουν στο 100% της μπαταρίας τους χρειάζονται μία, το πολύ δύο ώρες. Τι συμβαίνει, όμως, όταν βάζεις το κινητό σου στη φόρτιση λίγο πριν κοιμηθείς, έτσι ώστε να το βρεις με γεμάτη μπαταρία το πρωί;


Όταν το smartphone σου φτάσει στο 100% της μπαταρίας του, όπως είπαμε, σταματάει να φορτίζει. Όσο περνάει η ώρα, η μπαταρία του πέφτει στο 99% και ξεκινάει πάλι τη φόρτιση αυτόματα για να ξαναφτάσει στο 100%. Κι αυτό συνεχίζει να συμβαίνει μέχρι εσύ να το βγάλεις από την πρίζα, κάτι που επηρεάζει ασφαλώς την διάρκεια ζωής της μπαταρίας σου.

Κάθε φορά που το αφήνεις όλο το βράδυ στη φόρτιση, το κινητό σου ανεβάζει θερμοκρασία. Το πιο σωστό που μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να βγάλεις την προστατευτική θήκη του, έτσι ώστε να να ρίξεις κάπως τη θερμοκρασία. Επίσης, θα ήταν καλό να μην το έχεις δίπλα σου, για παράδειγμα στο κομοδίνο ή (σε καμία περίπτωση) κάτω από το μαξιλάρι σου.

Τέλος, κάτι που αξίζει να προσέξεις είναι το καλώδιο με το οποίο φορτίζεις το κινητό σου. Αν δεν είναι το επίσημο καλώδιο της εταιρείας του κινητού σου ή έχει κάποιο πρόβλημα (για παράδειγμα έχει κοπεί σε κάποια άκρη), τότε μπορεί να κάνεις άθελά σου μεγάλο κακό στην μπαταρία του smartphone σου.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share