Σάββατο, 04 Απριλίου 2020

Συνεχίζουν τα προβλήματα με το Facebook και το Instagram!

Έχει προκαλέσει χαμό!

28 Ιανουαρίου 2020 18:30
Συνεχίζουν τα προβλήματα με το Facebook και το Instagram!

Τα προβλήματα σύνδεσης που ξεκίνησαν πάλι το απόγευμα, δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμα. Οι χρήστες του Facebook, το οποίο «έπεσε» για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια ημέρα, διαμαρτύρονται μιας και επικρατεί πανικός, ενώ παράλληλα έπεσε και το Instagram!

Όσοι επιχείρησαν να επισκεφθούν το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, είδαν την αρχική τους σελίδα να «κολλάει».

Αδύνατη και η αποστολή μηνυμάτων μέσω της υπηρεσίας του Messenger.

Σύμφωνα με το downdetector, τα προβλήματα στην Ελλάδα παρουσιάστηκαν κυρίως στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζουν τα προβλήματα με το Facebook και το Instagram!

Προβλήματα καταγράφηκαν και στο Instagram, με τους χρήστες να αναφέρουν ότι δεν είναι δυνατή η ανανέωση των προφίλ τους. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, ανέφεραν ότι ήταν αδύνατη η δημιουργία νέων αναρτήσεων όπως και stories.

Έντονα τα προβλήματα, όπως φαίνεται στον παρακάτω χάρτη, σε Ελλάδα και σε χώρες της Ευρώπης.

Συνεχίζουν τα προβλήματα με το Facebook και το Instagram!

Μεγάλη προσοχή! Απάτη μηνυμάτων στα κινητά μας! (Video)

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή, Λευτέρης Ζαγορίτης, μας συμβουλεύει πώς μπορούμε να προστατευθούμε από την μεγάλη απάτη με τις χρεώσει των πενταψήφιων μηνυμάτων στο κινητό! Επίσης, δείτε 29+1 εφαρμογές στο κινητό που πρέπει να σβήσετε τώρα!

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να φορτίζεις το κινητό σου όλη τη νύχτα!

undefined

Όλοι μας πριν πάμε για ύπνο βάζουμε το κινητό μας για φόρτιση και το αφήνουμε εκεί όλη τη νύχτα. Το ήξερες όμως πως αυτό είναι ένα τραγικό λάθος; Εσείς πόσες φορές τη μέρα ξεκλειδώνετε το κινητό σας;

Αυτό στο οποίο συμφωνούν οι περισσότεροι experts είναι το γεγονός ότι τα κινητά μας τηλέφωνα είναι αρκετά έξυπνα, έτσι ώστε να καταλαβαίνουν πότε η μπαταρία τους έφτασε στο 100%. Επομένως, όχι, δεν υπάρχει κίνδυνος να φορτιστούν παραπάνω από όσο πρέπει ή χρειάζεται.

Όταν η μπαταρία τους φτάσει στο 100%, τότε η φόρτιση σταματάει αυτόματα. Οι καινούργιες συσκευές για να φτάσουν στο 100% της μπαταρίας τους χρειάζονται μία, το πολύ δύο ώρες. Τι συμβαίνει, όμως, όταν βάζεις το κινητό σου στη φόρτιση λίγο πριν κοιμηθείς, έτσι ώστε να το βρεις με γεμάτη μπαταρία το πρωί;

φόρτιση
Όταν το smartphone σου φτάσει στο 100% της μπαταρίας του, όπως είπαμε, σταματάει να φορτίζει. Όσο περνάει η ώρα, η μπαταρία του πέφτει στο 99% και ξεκινάει πάλι τη φόρτιση αυτόματα για να ξαναφτάσει στο 100%. Κι αυτό συνεχίζει να συμβαίνει μέχρι εσύ να το βγάλεις από την πρίζα, κάτι που επηρεάζει ασφαλώς την διάρκεια ζωής της μπαταρίας σου.

Κάθε φορά που το αφήνεις όλο το βράδυ στη φόρτιση, το κινητό σου ανεβάζει θερμοκρασία. Το πιο σωστό που μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να βγάλεις την προστατευτική θήκη του, έτσι ώστε να να ρίξεις κάπως τη θερμοκρασία. Επίσης, θα ήταν καλό να μην το έχεις δίπλα σου, για παράδειγμα στο κομοδίνο ή (σε καμία περίπτωση) κάτω από το μαξιλάρι σου.

Τέλος, κάτι που αξίζει να προσέξεις είναι το καλώδιο με το οποίο φορτίζεις το κινητό σου. Αν δεν είναι το επίσημο καλώδιο της εταιρείας του κινητού σου ή έχει κάποιο πρόβλημα (για παράδειγμα έχει κοπεί σε κάποια άκρη), τότε μπορεί να κάνεις άθελά σου μεγάλο κακό στην μπαταρία του smartphone σου.

 

TECH

Ροή ειδήσεων

Share