Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρυπάει την θήκη του κινητού και περνάει από μέσα ένα λαστιχάκι...Αυτό που συνέβη του άλλαξε την ζωή!

Δεν θα το πιστεύετε!

4 Ιανουαρίου 2020 16:45
Τρυπάει την θήκη του κινητού και περνάει από μέσα ένα λαστιχάκι...Αυτό που συνέβη του άλλαξε την ζωή!

Τα κινητά τηλέφωνα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, για αυτό πρέπει να μάθουμε πώς να τα κάνουμε ακόμα πιο χρήσιμα και πιο εύκολα στη χρησιμοποίησή τους. Με αυτό τον τρόπο θα τα προστατέψετε από τυχόν φθορές!

Ακόμα ένα κόλπο που θα μας λύσει τα χέρια, μετά από αυτό με το κρεμμύδι- φορτιστή, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Λουράκι για τα δάχτυλα

Μπορείτε να συνδέσετε ένα κομμάτι λάστιχου σε μια θήκη τηλεφώνου για να δημιουργήσετε ένα λουράκι για τα δάχτυλα που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την πτώση του τηλεφώνου σας. Επιλέξτε το λάστιχο που έχουν τα εσώρουχα, αλλά και ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά λειτουργεί εξίσου καλά.

Κάντε δύο τρύπες στην προστατευτική θήκη λίγο μεγαλύτερες από ένα δάκτυλο. Τραβήξτε το λάστιχο και βγάλτε την άλλη μεριά. Τώρα έχετε έναν εύχρηστο ιμάντα για να κρατάτε το τηλέφωνό σας πιο ασφαλή.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό είδος λάστιχου εφόσον είναι αρκετά εύκαμπτο και δεν θα σπάσει.

Τυλίγει το καλώδιο του φορτιστή γύρω από ένα μολύβι και τα ζεσταίνει με έναν αναπτήρα. Ο λόγος; Απίστευτος!

Ξέρετε τι θα γίνει αν τυλίξετε το καλώδιο του φορτιστή σας γύρω από ένα μολύβι και το ζεστάνετε; Θα μείνετε άφωνοι!

Τα gadgets κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και βολική, αλλά μπορούν να μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Σας παρουσιάζουμε αρκετά ασυνήθιστες κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις αδυναμίες της τεχνολογίας και θα επωφεληθείτε από τις δυνατότητες της στο 100%.

1.Πρόβλημα: Πολλοί κωδικοί πρόσβασης γραμμένοι σε ένα φύλλο χαρτί

Οι κωδικοί πρόσβασης μας για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα κοινωνικά δίκτυα και τους τραπεζικούς λογαριασμούς πολλαπλασιάζονται καθημερινά. Εάν νομίζετε ότι το να θυμάστε απ’ έξω ή να γράψετε τους κωδικούς πρόσβασης σε ένα κομμάτι χαρτί ότι αποτελεί καλή λύση, τότε αυτό το γεγονός θα σας δυσκολέψει και θα θέσει σε κίνδυνο τα ευαίσθητα δεδομένα σας.

Λύση: διαχειριστές κωδικών πρόσβασης

Ακούγεται παράλογο, αλλά για να διαχειριστείτε πολλαπλούς κωδικούς πρόσβασης, θα πρέπει να δημιουργήσετε άλλον έναν. Η καλύτερη διαθέσιμη λύση είναι οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης και είναι η υπηρεσία LastPass. Είναι γρήγορο, ασφαλές και δωρεάν. Κατεβάστε το στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας, και εισάγετε τα δεδομένα για όλους τους λογαριασμούς τους.

Δεν χρειάζεται πλέον να θυμάστε όλους τους κωδικούς πρόσβασης σας, ο διαχειριστής αποθηκεύει με ασφάλεια τα δεδομένα σας, και αυτόματα τα εισάγει, όταν μπείτε σε οποιοδήποτε από τους λογαριασμούς σας. Για επιπλέον προστασία, μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία προειδοποίησης που σας ειδοποιεί στο smartphone σας κάθε φορά που συνδέεστε. Δύο άλλες ισάξιες επιλογές είναι το 1Password και το Dashlane .

2. Πρόβλημα: Η χαμηλή ταχύτητα του Internet

Πόσο ετών είναι το WiFi-router σας; Αν σκέφτεστε την απάντηση πάνω από 30 δευτερόλεπτα, τότε πιθανόν είναι πολύ παλιό για να παρέχει την απόδοση που αξίζει το smartphone, η smart τηλεόραση και ο υπολογιστής σας. Τα σύγχρονα gadgets κατεβάζουν και ανεβάζουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων, και εάν ο δρομολογητής σας είναι παλιότερος από όλες τις συσκευές σας, και προκαλεί κάποιο καθυστέρηση στη προβολή ενός stream βίντεο ή σε ένα online παιχνίδι, τότε αναπόφευκτα καταντάει ενοχλητικό, λόγω της χαμηλής ταχύτητας του internet.

3. Πρόβλημα: Το τηλέφωνο αποφορτίζεται γρήγορα

Κάθε χρόνο, οι κατασκευαστές μας υπόσχονται να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, και έξι μήνες μετά την αγορά ενός νέου smartphone, η μπαταρία αποφορτίζεται μέχρι το μεσημέρι. Αλλά μπορείτε να λάβετε μέτρα εκ των προτέρων, που θα παρατείνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Λύση: Η σωστή φόρτιση

Σχεδόν κάθε smartphone είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία ιόντων λιθίου. Έχει σχεδιαστεί για περίπου 400-600 κύκλους, αλλά αν τη φορτίζετε σωστά, ο αριθμός των κύκλων μπορεί να αυξηθεί σε 1.000-1.100. Μην περιμένετε μέχρι η μπαταρία να αποφορτιστεί τελείως και να φτάσει στο μηδέν. Μόλις η ένδειξη πέσει κάτω από το 20%, βάλτε το να φορτίσει. Επίσης, μην αφήνετε το φορτιστή όταν φορτίσει πλήρως, καθώς αυτό μειώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Αν πιστεύετε ότι δεν έχετε αρκετή ενέργεια μπαταρίας για όλη την ημέρα, μια καλή λύση είναι μια φορητή μπαταρία (εξωτερική μπαταρία ή power bank).

5. Πρόβλημα: πολύ μακριά και μπερδεμένα καλώδια

Το αιώνιο πρόβλημα με τα μακριά καλώδια: πρέπει συνεχώς να τα μαζεύετε και να τα κρύβετε με κάθε πιθανό τρόπο.

Λύση: Προσαρμόστε το καλώδιό σας

Για να αποκτήσει το καλώδιο μορφή ελατηρίου, απλά τυλίξτε το γύρω από ένα μολύβι και περάστε από κάτω έναν αναπτήρα. Το καλώδιο γρήγορα θα προσαρμοστεί στο νέο σχήμα και δε θα αποτελεί πλέον πρόβλημα το μήκος του.

Και επειδή τα "χύμα" καλώδια ενοχλούν μέσα στο σπίτι σας έχουμε και το τέλειο κόλπο για να τα μαζέψετε.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share