Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρυπάει ένα κρεμμύδι και περιμένει για 30 λεπτά... Αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια είναι κάτι αδιανόητο!

Δεν θα το πιστεύετε!

21 Δεκεμβρίου 2019 20:10
Τρυπάει ένα κρεμμύδι και περιμένει για 30 λεπτά... Αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια είναι κάτι αδιανόητο!

Αν βρίσκεστε εκτός σπιτιού ή αν έχει κοπεί το ρεύμα, υπάρχει ένα φοβερό κόλπο που θα σας λύσει τα χέρια, με τη βοήθεια ενός κρεμμυδιού... Μπορείτε να φορτίσετε εύκολα το κινητό σας!

Καλά διαβάσατε! Δεν απαιτείται καν ηλεκτρικό ρεύμα, και μάλιστα δεν θα υπερθερμανθεί το κινητό σας, κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο!

Θα χρειαστείτε:

Ένα κρεμμύδι
Ένα κατσαβίδι
Ένα ενεργειακό ποτό
Ένα καλώδιο φορτιστή

Οδηγίες:

Χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, τρυπήστε το κρεμμύδι σε δύο διαμετρικά σημεία.

Γεμίστε ένα μπολ με ενεργειακό ποτό και βάλτε μέσα το κρεμμύδι. Οι τρύπες του κρεμμυδιού πρέπει να καλύπτονται.

Αφήστε το κρεμμύδι να μουσκέψει για μισή ώρα και στη συνέχεια βγάλτε το και στεγνώστε το με χαρτί κουζίνας.

Τώρα μπορείτε να συνδέσετε το καλώδιο USB μέσα στο κρεμμύδι. Είναι καλύτερα να το κάνετε με ένα παλιό καλώδιο που δεν θέλετε για άλλη χρήση.

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται, η φόρτιση ξεκινάει! Η «μεταφορά ενέργειας» δεν αργεί. Απαιτούνται περίπου 10 με 15 λεπτά για να απορροφηθεί η ενέργεια του κρεμμυδιού. Για να χρησιμοποιήσετε ξανά το καλώδιο, καθαρίστε με μπατονέτα το εσωτερικό και σκουπίστε το καλά με χαρτί υγείας ή βαμβάκι.

Μπορεί να φανεί παράξενο σε πολλούς, αλλά λειτουργεί! Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Βάλτε στην κάμερα του κινητού σας ένα κέρμα και ένα αυτοκόλλητο! Θα πάθετε σοκ!

Τα σημερινά κινητά έχουν πολλές δυνατότητες και μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα. Αυτό που συμβαίνει αν βάλετε ένα κέρμα πάνω στην κάμερα τους, δεν το είχατε σκεφτεί!

Τα κινητά είναι πολύ εύχρηστα σήμερα και καλό είναι να γνωρίζουμε όταν δεν λειτουργούνε καλά και γιατί υπερθερμαίνονται. Μάθετε πώς με λίγες προσαρμογές μπορείτε να μετατρέψετε το κινητό σας σε μίνι ζυγαριά. Χρειάζεστε μόνο μια εφαρμογή, ένα χαρτάκι και ένα πλαστικό σακουλάκι που να κλείνει.

Πρώτα κατεβάστε την εφαρμογή “Working Scale” σε συσκευή Android. Μετά διπλώστε το χαρτάκι post-it, έτσι ώστε η πλευρά που κολλάει να είναι απ’έξω και βάλτε το πάνω στο κινητό ή το τάμπλετ σας. Αυτό βοηθά να μην γλιστράνε τα αντικείμενα που θέλετε να ζυγίσετε. Μετά βάλτε την συσκευή σας πάνω στο ελαφρώς φουσκωμένο σακουλάκι.

Ανοίξτε την εφαρμογή και περιμένετε μέχρι να είναι έτοιμη να ζυγίσει τα αντικείμενα. Τοποθετήστε προσεκτικά το αντικείμενο που θέλετε να μετρήσετε πάνω στο χαρτάκι (για παράδειγμα, ένα κέρμα). Η εφαρμογή σύντομα θα δείξει το βάρος με ακρίβεια μικρογραμμάριου.

Έβαλε μία σταγόνα νερού πάνω στον φακό του κινητού του. Όταν δείτε το αποτέλεσμα, θα το κάνετε και εσείς!!

Έβαλε μία σταγόνα νερού πάνω στον φακό του κινητού του. Όταν δείτε το αποτέλεσμα, θα το κάνετε και εσείς!

Πολλοί πλέον δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή χωρίς το αγαπημένο τους smartphone. Δεν είναι μόνο για να παίρνεις τηλέφωνα, χρησιμοποιείται και για να ακούς μουσική, σαν ξυπνητήρι ή κάμερα – χωρίς να αναφερθούμε στις αμέτρητες εφαρμογές και τα παιχνίδια που υπάρχουν. Τρίβει οδοντόκρεμα πάνω στην οθόνη του κινητού! Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Με αυτές τις 5 απλές συμβουλές θα μπορέσετε να κάνετε τη χρήση του πολύ πιο ευχάριστη!

1. Απλά ρίξτε μία σταγόνα νερού στον φακό από την κάμερα του κινητού σας και θα μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες με πολύ περισσότερη καλύτερη εστίαση.

2. Βάλτε το κινητό σας σε ένα ποτήρι – αυτό θα αυξήσει την ένταση της μουσικής και δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε κάποιο επιπλέον εξάρτημα για να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική. «Ανάσα»! Έρχονται μειώσεις στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας!

3. Όταν χρησιμοποιείτε την οθόνη αφής, μερικές φορές είναι δύσκολο να κάνετε μία λεπτή δουλειά. Αλλά τυλίγοντας λίγο αλουμινόχαρτο αυτό μπορεί να αλλάξει. Φτιάξτε τον δικό σας “στυλό” και το πρόβλημα θα είναι πλέον παρελθόν.

4. Θέλετε το κινητό σας να μένει όρθιο, αλλά δεν ξέρετε με τι να το στερεώσετε; Κανένα πρόβλημα: απλά βάλτε τα γυαλιά σας και μέσα τους τοποθετήστε το κινητό.

5. Όλοι ξέρουν πως το κινητό κάνει και για φακός. Αλλά με αυτό το κόλπο θα το μετατρέψετε σε μία κανονική λάμπα που θα μπορεί να φωτίσει ολόκληρο δωμάτιο. Πάρτε ένα διάφανο μπουκάλι του νερού και βάλτε το πάνω από το φακό. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Αυτά τα εκπληκτικά κόλπα θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε καθημερινά εμπόδια και να αξιοποιήσετε καλύτερα το κινητό σας. Εσείς γνωρίζετε κάποιο άλλο κόλπο;

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share