Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

O Τάσος Δούσης μας παρουσιάζει τους καλύτερους λόγους για να επισκεφτούμε το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ!

20 Δεκεμβρίου 2019 11:10
O Τάσος Δούσης μας παρουσιάζει τους καλύτερους λόγους για να επισκεφτούμε το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ!

Φίλες και φίλοι, βρίσκομαι σε αυτόν τον υπέροχο χώρο στη Nέα Κηφισιά και μέσα σε λίγα λεπτά θα σας δειξω τους top λόγους για τους οποίους αξίζει να επισκεφτεί κανείς το διώροφο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ!

Με αφετηρία έναν τηλεφωνικό θάλαμο σαν αυτούς που εμφανίστηκαν στην Αθήνα τη δεκαετία του 70 ξεκινώ μαζί με την υπεύθυνη του Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ, Νικολέττα Λιακοσταύρου, ένα υπέροχο ταξίδι στον χρόνο.

Πώς φτάσαμε από τα ταχυδρομικά περιστέρια που μετέφεραν τα πρώτα SMS της αρχαιότητας, στους πυρσούς, τα σήματα μορς, στις συσκευές με τη μανιβέλα και τα καντράν, στα υπερσύγχρονα smartphones του 2020; Δείτε εδώ!

Συνεχίζοντας το συναρπαστικό μου ταξίδι στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ , παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον την ξενάγηση και μέσα από τα εκθέματα μαθαίνω την ιστορία και την εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

Δείτε τη συνέχεια εδώ:

Επισκεφθείτε το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ για να ζήσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία επικοινωνίας, αφού πρώτα επισκεφτείτε το https://www.otegroupmuseum.gr/ για τις μέρες και τις ώρες λειτουργίας του. Και το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος, αφού η είσοδος στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ είναι εντελώς δωρεάν!

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share