Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβαλε μία σταγόνα νερού πάνω στον φακό του κινητού του. Όταν δείτε το αποτέλεσμα, θα το κάνετε και εσείς!!

Ένα απίστευτο κόλπο!

4 Δεκεμβρίου 2019 08:46
Έβαλε μία σταγόνα νερού πάνω στον φακό του κινητού του. Όταν δείτε το αποτέλεσμα, θα το κάνετε και εσείς!!

Έβαλε μία σταγόνα νερού πάνω στον φακό του κινητού του. Όταν δείτε το αποτέλεσμα, θα το κάνετε και εσείς!

Πολλοί πλέον δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή χωρίς το αγαπημένο τους smartphone. Δεν είναι μόνο για να παίρνεις τηλέφωνα, χρησιμοποιείται και για να ακούς μουσική, σαν ξυπνητήρι ή κάμερα – χωρίς να αναφερθούμε στις αμέτρητες εφαρμογές και τα παιχνίδια που υπάρχουν. Τρίβει οδοντόκρεμα πάνω στην οθόνη του κινητού! Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Με αυτές τις 5 απλές συμβουλές θα μπορέσετε να κάνετε τη χρήση του πολύ πιο ευχάριστη!

1. Απλά ρίξτε μία σταγόνα νερού στον φακό από την κάμερα του κινητού σας και θα μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες με πολύ περισσότερη καλύτερη εστίαση.

2. Βάλτε το κινητό σας σε ένα ποτήρι – αυτό θα αυξήσει την ένταση της μουσικής και δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε κάποιο επιπλέον εξάρτημα για να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική. «Ανάσα»! Έρχονται μειώσεις στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας!

3. Όταν χρησιμοποιείτε την οθόνη αφής, μερικές φορές είναι δύσκολο να κάνετε μία λεπτή δουλειά. Αλλά τυλίγοντας λίγο αλουμινόχαρτο αυτό μπορεί να αλλάξει. Φτιάξτε τον δικό σας “στυλό” και το πρόβλημα θα είναι πλέον παρελθόν.

4. Θέλετε το κινητό σας να μένει όρθιο, αλλά δεν ξέρετε με τι να το στερεώσετε; Κανένα πρόβλημα: απλά βάλτε τα γυαλιά σας και μέσα τους τοποθετήστε το κινητό.

5. Όλοι ξέρουν πως το κινητό κάνει και για φακός. Αλλά με αυτό το κόλπο θα το μετατρέψετε σε μία κανονική λάμπα που θα μπορεί να φωτίσει ολόκληρο δωμάτιο. Πάρτε ένα διάφανο μπουκάλι του νερού και βάλτε το πάνω από το φακό. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Αυτά τα εκπληκτικά κόλπα θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε καθημερινά εμπόδια και να αξιοποιήσετε καλύτερα το κινητό σας. Εσείς γνωρίζετε κάποιο άλλο κόλπο;

Βρέθηκε μαύρη τρύπα 70 φορές μεγαλύτερη από τον Ήλιο που κανονικά δεν πρέπει να υπάρχει! (Photos)

Ανακαλύφθηκε μια μαύρη τρύπα στον γαλαξία μας,που είναι ανησυχητικά μεγάλη, και «αμφισβητεί» τα υπάρχοντα μοντέλα για το πώς εξελίσσονται τα αστέρια, σύμφωνα με τους αστρολόγους. Είναι 70 φορές μεγαλύτερη από τον Ήλιο!

Δείτε επίσης: NASA: Ο πρώτος στα χρονικά "γυναικέιος περίπατος" στο διάστημα!

Η τρύπα ονομάζεται LB-1 και βρίσκεται μόλις 15.000 έτη φωτός μακριά από τη Γη, και έχοντας μάζα 70 φορές μεγαλύτερη από τον Ήλιο!

Λόγω της μεγάλης μάζας της, η LB-1 δεν θα έπρεπε να υπάρχει, με βάση τις μέχρι τώρα γνώσεις της επιστήμης, διότι, καμία έκρηξη σούπερνοβα δεν θα μπορούσε να την παράξει!

Οι ειδικοί, λοιπόν, πιστεύουν ότι, ίσως, έχουμε να κάνουμε με ένα νέο είδος μαύρης τρύπας, που σχηματίζεται από κάποιον άλλον, άγνωστο -ακόμη- φυσικό μηχανισμό.

«Ο Γαλαξίας εκτιμάται ότι περιέχει 100 εκατομμύρια αστρικές μαύρες τρύπες (σ.σ. θυμίζουμε, αποτελούν, ουσιαστικά, κατά μία έννοια, το τελικό στάδιο της εξέλιξης των άστρων), αλλά η LB-1 είναι διπλάσια απ' ό,τι θεωρούσαμε εφικτό να υπάρχει εκεί έξω», δήλωσε ο Λίου Τζίφενγκ, καθηγητής του Εθνικού Αστρονομικού Παρατηρητηρίου της Κίνας, ο οποίος ήταν επικεφαλής της έρευνας.

«Οι μαύρες τρύπες, μιας τέτοιας μάζας, δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν στον γαλαξία μας, σύμφωνα με τα περισσότερα από τα σημερινά μοντέλα της αστρικής εξέλιξης», πρόσθεσε.

Οι επιστήμονες πιστεύουν, γενικά, ότι υπάρχουν δύο τύποι μαύρων οπών. Οι πιο συνηθισμένες αστρικές μαύρες τρύπες -έως 20 φορές πιο μεγάλες από τον Ήλιο- σχηματίζονται όταν το κέντρο ενός πολύ μεγάλου αστέρα καταρρέει μέσα από τον εαυτό του.

Από την άλλη, οι υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες είναι τουλάχιστον ένα εκατομμύριο φορές μεγαλύτερες από τον Ήλιο και η προέλευσή τους είναι αβέβαιη.

Αλλά οι ερευνητές πίστευαν ότι «τα τυπικά αστέρια στον Γαλαξία αποβάλλουν το μεγαλύτερο μέρος του φυσικού τους αερίου μέσω των αστρικών ανέμων, εμποδίζοντας την εμφάνιση μιας μαύρης τρύπας μεγέθους LB-1. Οι θεωρητικοί θα πρέπει τώρα να αναλάβουν την πρόκληση να εξηγήσουν πώς διαμορφώθηκε αυτό το πράγμα»...

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share