Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Έπεσε» το Instagram! Που εντοπίζονται προβλήματα;

Επικρατεί σύγχυση!

28 Νοεμβρίου 2019 19:25
«Έπεσε» το Instagram! Που εντοπίζονται προβλήματα;

Προβλήματα αντιμετωπίζουν το Facebook και Instagram και έχει προκληθεί αναστάτωση, με τους χρήστες να κάνουν αναφορές!

Δείτε και αυτό: Τα αστρονομικά ποσά που βγάζουν οι "Influencers"!

Οι χρήστες να αναφέρουν ότι δεν μπορούν να δημοσιεύσουν ή να δουν στα προφίλ άλλων χρηστών τις αναρτήσεις τους στο Instagram!

Χιλιάδες είναι και οι αναφορές για προβλήματα στο Facebook που εντοπίζονται κυρίως στις ΗΠΑ.

Σοκαριστικές αλλαγές στο Instagram! Τέλος τα likes από σήμερα!

Τέλος μπαίνει στα ορατά likes στις φωτογραφίες, μια αλλαγή του Instagram που έχει σοκάρει τον κόσμο! Η αρχή έγινε από τον περασμένο Απρίλιο στον Καναδά και ακολούθησαν τον Ιούλιο η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Βραζιλία, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία. Από σήμερα οι αλλαγές έρχονται και στην Ελλάδα!

Δείτε επίσης: Τέλος τα likes στο Facebook!

Οι αλλαγές σε πειραματικό στάδιο έγιναν αυτήν την εβδομάδα στις ΗΠΑ, όμως όπως φαίνεται ο προγραμματισμός αφορούσε και τη χώρα μας, και οι Ε΄λληνες παλεύουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της κατάστασης. Γενική ανατσάτωση επικρατεί..

Από σήμερα ένας μικρός αριθμός ατόμων παγκοσμίως δεν θα μπορεί να βλέπει τον αριθμό των likes που παίρνουν οι άλλοι για τις φωτογραφίες τους. Θα μπορούν ωστόσο να βλέπουν τα likes στις δικές του φωτογραφίες!

Τι θα είναι ορατό στους χρήστες στο νέο Instagram

Κάτω από κάθε ανάρτηση που εμφανίζεται έχει αντικατασταθεί ο αριθμός των likes από τη λέξη «περισσότερα» («more»). Αν ο χρήστης πατήσει πάνω στη λέξη αυτή βλέπει σε σειρά τους λογαριασμούς που έχουν κάνει like στην ανάρτηση, χωρίς τον ακριβή αριθμό τους.

Στις προσωπικές αναρτήσεις οι χρήστες δεν βλέπουν τον αριθμό των likes που συγκεντρώνουν. Μόνο αν πατήσουν πάνω στη λέξη «more» θα δουν στο παράθυρο που ανοίγει το συνολικό αριθμό.

Οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι η αλλαγή αυτή θα κάνει τους χρήστες να νοιώθουν πιο άνετα με τον εαυτό τους και στο να μοιράζονται φωτογραφίες τους χωρίς τον φόβο να λάβουν μικρό αριθμό likes!

Ήδη έχουν δημιουργηθεί προβλήματα..Influencers έχασαν ήδη το 3% με 15% των likes τους σε χώρες που ξεκίνησαν να εφαρμόζουν την απόκρυψη. Θα δημιουρηθεί πρόβλημα με αυτό τον τρόπο, διότι μέσω της απήχησης που έχουν πουλάνε τα προιόντα τους, και φαίενται η ανταπόκριση που έχουν στο κοινό.

Instagram: Έτσι μπορείς να αλλάξεις γραμματοσειρά και να κάνει το προφίλ σου πιο ενδιαφέρον!

Για οποιοδήποτε λόγο χρησιμοποιείς το Instagram, θα θες να κάνεις το προφίλ και τον λογαριασμό σου πιο δημιουργικό. Άλλαξε την γραμματοσειρά στις δημοσιεύσεις και στο προφίλ, ώστε να είναι πιο ενδιαφέρον και περιποιημένο με τον παρακάτω τρόπο!

Δείτε επίσης: Η νέα εφαρμογή μηνυμάτων που έκανε το Instagram!

Πηγαίντε στο σαιτ web app Instagram Fonts πχ με τον περιηγητή Google Chrome στο κινητό Android και πληκτρολογήστε ότι θέλετε να εμφανιστεί στο Instagram bio στο πάνω κουτί.

Θα εμφανιστούν αυτά που μόλις πληκτρολογήσατε σε διαφορετικά στυλ και με διαφορετική κάθε φορά γραμματοσειρά. Δείτε πιο σας αρέσει και κάντε το αντιγραφή!

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone και πηγαίντε στην επιλογή επεξεργασία προφίλ Ίνσταγκραμ. Κάντε επικόλληση του κειμένου με την επιλεγμένη γραμματοσειρά και είναι έτοιμο! Το ίδιο κάντε εάν θέλετε να αλλάξετε ονοματεπώνυμο και λεζάντα με σχόλια.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share