Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τι είναι το Reels Mode που λανσάρει το Instagram;

Θα ενθουσιαστείς μόλις το ανακαλύψεις!

28 Νοεμβρίου 2019 16:13
Τι είναι το Reels Mode που λανσάρει το Instagram;

Η πλατφόρμα του instagram συνεχώς ανανεώνεται και αναβαθμίζεται. Αυτή τη φορά ο ανταγωνισμός απέναντι στο TikTok ήταν το κίνητρο για μια ακόμη αλλαγή που θα μας ενθουσιάσει!

Σοκαριστικές αλλαγές στο Instagram! Τέλος τα likes από σήμερα!

Τι είναι το Reels Mode στο Instagram; Είναι ένα νέο feautre που θα κάνει την εμφάνισή του στα Instagram Stories σου και έχει στόχο να σε διασκεδάσει αλλά και να «αποδυναμώσει» λιγάκι το TikTok.

Το Reels Mode θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να φτιάξουν μικρά videos τα οποία θα μπορούν και λιγάκι να επεξεργαστούν και να τα μοιραστούν με τους followers τους, όπως το TikTok, το οποίο χρησιμοποιεί φανατικά πλέον, ένα πιο νεανικό κοινό.

Αυτά τα videos μπορεί να περιλαμβάνουν μουσική, χρησιμοποιώντας τη διευρυμένη μουσική βιβλιοθήκη του Facebook, ενώ περιέχει κι ένα σωρό επιλογές επεξεργασίας για να το φτιάξεις όπως εσύ θέλεις, να κάνεις σωστές μεταβάσεις στις «σκηνές» και να ορίσεις εσύ το πόσο γρήγορο ή αργό θα είναι.

Αυτό το mode αρχικά θα είναι διαθέσιμο για τους χρήστες στη Βραζιλία και θα μπορούν να το βρουν στην κάμερα στα Stories τους.

Πολύ περισσότερο, οι χρήστες θα μπορούν να δουν και τα «Top Reels», τα καλύτερα videos δηλαδή, στην επιλογή της αναζήτησης, να πάρουν περισσότερη έμπνευση και για τα δικά τους videos αλλά και να δουν τα πιο δημοφιλή κι αγαπημένα.

Το αν αυτό θα λειτουργήσει και ο κόσμος θα το χρησιμοποιήσει και θα το αγαπήσει, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Ωστόσο, αυτό που παρατηρούμε συχνά είναι ότι το ένα app αντιγράφει το άλλο και όλα προσπαθούν να κάνουν κάτι διαφορετικό, να προσθέσουν νέα χαρακτηριστικά και να γίνονται πιο εύκολα στη χρήση.

Ο ανταγωνισμός διαρκώς μεγαλώνει… και τα apps έχουν ριχτεί στον αγώνα για να μας εντυπωσιάσουν.

Instagram: Έτσι μπορείς να αλλάξεις γραμματοσειρά και να κάνει το προφίλ σου πιο ενδιαφέρον!

Για οποιοδήποτε λόγο χρησιμοποιείς το Instagram, θα θες να κάνεις το προφίλ και τον λογαριασμό σου πιο δημιουργικό. Άλλαξε την γραμματοσειρά στις δημοσιεύσεις και στο προφίλ, ώστε να είναι πιο ενδιαφέρον και περιποιημένο με τον παρακάτω τρόπο!

Δείτε επίσης: Η νέα εφαρμογή μηνυμάτων που έκανε το Instagram!

Πηγαίντε στο σαιτ web app Instagram Fonts πχ με τον περιηγητή Google Chrome στο κινητό Android και πληκτρολογήστε ότι θέλετε να εμφανιστεί στο Instagram bio στο πάνω κουτί.

Θα εμφανιστούν αυτά που μόλις πληκτρολογήσατε σε διαφορετικά στυλ και με διαφορετική κάθε φορά γραμματοσειρά. Δείτε πιο σας αρέσει και κάντε το αντιγραφή!

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone και πηγαίντε στην επιλογή επεξεργασία προφίλ Ίνσταγκραμ. Κάντε επικόλληση του κειμένου με την επιλεγμένη γραμματοσειρά και είναι έτοιμο! Το ίδιο κάντε εάν θέλετε να αλλάξετε ονοματεπώνυμο και λεζάντα με σχόλια.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Twitter: Αλλαγή πλάνου για τις μαζικές διαγραφές!

Facebook: Κάτι αλλάζει στην προβολή των stories!

Διαβάστε περισσότερα θέματα τεχνολογίας στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share