Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μια νέα εφαρμογή σας ειδοποιεί πότε να πάτε τουαλέτα!

Απίστευτο!

25 Νοεμβρίου 2019 14:42
Μια νέα εφαρμογή σας ειδοποιεί πότε να πάτε τουαλέτα!

Μία εκπληκτική εφαρμογή σας ενημερώνει για το πότε μπορείτε να πάτε στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια μιας ταινίας στο σινεμά έτσι ώστε να μην χάσετε κάτι σημαντικό.

Η νέα εφαρμογή της Google θα μας δείχνει που έχει μπλόκα η Τροχαία!

Σε όλους έχει τύχει να πάνε σινεμά να δούνε μία ταινία κι εξαιτίας των τεράστιων αναψυκτικών να πρέπει να πάνε στην τουαλέτα πριν τελειώσει η ταινία.

Η πρωτότυπη εφαρμογή Runpee που κυκλοφορεί για Android και iOS συσκευές ενημερώνει τον χρήστη πότε μπορεί να πάει στην τουαλέτα χωρίς να χάσει κάποιο σημαντικό σημείο της ταινίας.

Η εφαρμογή διαθέτει μία τεράστια βάση δεδομένων από ταινίες που παίζονται στον κινηματογράφο και εκτός από την περίληψη και διάφορες κριτικές για τις ταινίες αυτές, έχει σημειωμένα τα "αδιάφορα" σημεία τους κατά τα οποία ο χρήστης μπορεί να πάει τουαλέτα, πόσο χρόνο έχει μέχρι να αποκτήσει η ταινία και πάλι ενδιαφέρον και φυσικά για να μην χάσει τη ροή της ταινίας κατά τη διάρκεια που θα λείπει, προσφέρει και μια μικρή περίληψη για το κομμάτι που θα χάσει.

Επίσης η εφαρμογή προσφέρει λειτουργία φακού για να βλέπει ο χρήστης το δρόμο στην σκοτεινή αίθουσα αλλά και χρονόμετρο για να ξέρει ακριβώς πόση ώρα έλειψε.

Η εφαρμογή Runpee διατίθεται φυσικά δωρεάν μέσα από το Android Market και το AppStore.

Η νέα εφαρμογή μηνυμάτων που έκανε το Instagram!

Από την προηγούμενη Πέμπτη τo instagram έφερε τη νέα εφαρμογή μηνυμάτων, την οποία οι χρήστες περίμεναν πολύ καιρό. Είναι μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να στέλνεις μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο στη λίστα σου με τους στενούς φίλους!

Δείτε επίσης: Instagram: Η "παρακολούθηση" απαγορεύεται αυστηρά!

Επίσης μέσω αυτής μπορείς να κοινοποιείς την τοποθεσία σου, το status κι άλλα προσωπικά δεδομένα, γεγονός που έχει προκαλέσει ήδη τις πρώτες ανησυχίες. Το Threads είναι διαθέσιμο για iPhone και Android, εστιάζει στην κάμερα και επιτρέπει στους χρήστες του Instagram να μοιραστούν στιγμές με τους φίλους τους.

Η δήλωση του instagram

«Γνωρίζουμε πώς επικοινωνείτε αυτό που κάνετε και πώς αισθάνεστε για τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε τo Threads, έναν νέο τρόπο για να μιλήσουμε με φίλους σε έναν ιδιωτικό χώρο». Η νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων εστιάζει, όπως προαναφέρθηκε, κυρίως στην κάμερα, η οποία και εμφανίζεται μόλις ανοίγεις το app. Η κάμερα υπάρχει μόνο για να τραβάς φωτογραφίες και βίντεο, προς το παρόν δεν υπάρχουν φίλτρα.

Πως θα είναι το inbox

Στη συνέχεια, έχουμε το inbox του Threads, το οποίο είναι ίδιο με αυτό στο Instagram, μόνο που περιορίζεται σε αυτούς που έχεις ορίσει ως στενούς φίλους. Αυτό στην ουσία σημαίνει ότι πιθανόν να είναι και το μικρότερο inbox της ζωής σου, καθώς ο μέσος χρήστης του Instagram ορίζει το πολύ 24 άτομα ως “close friends”.

Επιπρόσθετα έχει την οθόνη με το status (κατάσταση), το οποίο μοιάζει με αυτό του Facebook. Για να δημιουργήσεις ένα status, διαλέγεις ένα emoji και τη γραμματοσειρά που επιθυμείς και στη συνέχεια γράφεις το κείμενο που θέλεις ή διαλέγεις ένα απ’ τα πιο διάσημα status που το Instagram σου εμφανίζει. Μετά, το Instagram σε ρωτάει για πόσες ώρες (από μία έως τέσσερις) θέλεις να είναι ορατό το status που δημιούργησες.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share