Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πατήστε τον συνδυασμό *#*#8351#*#* στο κινητό και θα πάθετε σοκ! (Video)

Οι κρυφές λειτουργίες που θα μείνετε με το στόμα ανοικτό!

14 Νοεμβρίου 2019 14:53
Πατήστε τον συνδυασμό  *#*#8351#*#*  στο κινητό και θα πάθετε σοκ! (Video)

Πατήστε τον συνδυασμό *#*#8351#*#* στο κινητό και θα πάθετε σοκ! Το κινητό μας διαθέτει ορισμένες λειτουργίες που δεν φανταζόμασταν καν ότι υπάρχουν.

Εσείς πόσες φορές τη μέρα ξεκλειδώνετε το κινητό σας;

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο μοναδικός κωδικός του κινητού μας, #06#, που χρησιμοποιεί και η αστυνομία για να ταυτοποιήσει τις συσκευές.

Επιπλέον, με τον συνδυασμό #30# μπορούμε να κάνουμε «κρυφή» την ID του κινητού μας. Η λειτουργία αυτή είναι συμβατή μόνο σε IOS.

Τραγωδία: Κοπέλα πέθανε απο ηλεκτροπληξία ενώ φόρτιζε το κινητό της!

Μπορούμε, επίσης, να ξεκλειδώσουμε τις κρυφές λειτουργίες του μενού του κινητού μας με τον συνδυασμό *3*34636#*#*, ανάλογα με τη συσκευή που διαθέτουμε.

Σε IOS, με τον συνδυασμό *33*# κάνουμε το κινητό μας να μην μπορεί να πραγματοποιήσει εξερχόμενες κλήσεις, ενώ η λειτουργία επανέρχεται με τον συνδυασμό #33*PIN#.

Στα Android χρησιμοποιώντας τον συνδυασμό *#*#7780#*#* κάνουμε το κινητό μας να επανέλθει αυτόματα στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις και πρόκειται για μια μη αναστρέψιμη λειτουργία.

Τι είναι το phubbing και πόσο μπορεί να επηρεάσει τις προσωπικές μας σχέσεις;

Ο συνδυασμός *2767*3855# θα διαγράψει αμέσως όλα τα αρχεία και τις ρυθμίσεις σας (σε συσκευές Android). Και αυτή η λειτουργία δεν είναι αναστρέψιμη.

Στα IOS, ο συνδυασμός *3370# μεγιστοποιεί την απόδοση της συσκευής, όμως καταναλώνει περισσότερη μπαταρία.

Με τη χρήση του ίδιου συνδυασμού, απενεργοποιείται η έξτρα απόδοση.

Οι χρήστες Adroid θα πρέπει να γνωρίζουν, πως με τον συνδυασμό *#*#8351#*#* μπορούμε να ανακτήσουμε και να ακούσουμε τη φωνή μας στις τελευταίες 20 κλήσεις που πραγματοποιήσαμε, αν θέλουμε να θυμηθούμε τι είπαμε.

Και για να κλείσουμε το κινητό μας χωρίς να πατήσουμε το κουμπί της απενεργοποίησης πληκτρολογούμε το *#*#7594#*#*.

Μία λειτουργία που σίγουρα γνωρίζουν οι περισσότεροι, είναι πως με τον συνδυασμό #31# και τον αριθμό μας μπορούμε να βάλουμε απόκρυψη, κάτι που δουλεύει και στα Android και στα IOS.

Δείτε όλες τις λειτουργίες που έχουμε στο κινητό στο παρακάτω βίντεο:

Ο νέος ανατριχιαστικός τρόπος για να προστατεύσετε το κινητό σας! (Video)

Ξεχάστε τα προστατευτικά καλύμματα καθώς πλέον ήρθαν οι θήκες κινητού που είναι σαν δέρμα και μπορείτε να τις τσιμπήσετε και να τις γαργαλίσετε. Υπάρχει λύση! Πώς θα «σώσετε» ένα βρεγμένο κινητό;

Ο Μαρκ Τέισιερ και οι συνάδελφοί του εφηύραν τεχνητό δέρμα για συσκευές που αντιδρά στο άγγιγμα. Το δέρμα αυτό είναι σε θέση να ανιχνεύσει μια σειρά χειρονομιών, μεταξύ των οποίων της ολίσθησης, του τεντώματος και της περιστροφής. 5+1 μυστικά για να μην ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία στο κινητό!

«Ήθελα να τσιμπήσω το κινητό μου» δήλωσε ο Τέισιερ ως λόγο που σχεδίασε το δέρμα. Το δέρμα επίσης αντιδρά σε διαφορετικές χειρονομίες που μιμούνται την ανθρώπινη συναισθηματική επικοινωνία, σύμφωνα με το newscientist.com.

Το τεχνητό δέρμα είναι προγραμματισμένο να συνδέει διαφορετικές χειρονομίες με συγκεκριμένα συναισθήματα. Ξαφνική σκληρή πίεση στο δέρμα σχετίζεται με θυμό και το χτύπημα σημαίνει αναζήτηση προσοχής, ενώ η συνεχής επαφή και η χαλάρωση σχετίζεται με την παροχή παρηγοριάς.

Η ομάδα ανέπτυξε δύο πρωτότυπα: ένα με μία ανατριχιαστική ρεαλιστική στρώση υλικού που παρομοιάζει το ανθρώπινο δέρμα με ομοιόμορφη επιφάνεια. Χάσατε το κινητό σας και είναι στο αθόρυβο; Να πώς θα το βρείτε!

Το τεχνητό δέρμα αποτελείται από τρία στρώματα, το ένα από ελαστικό χάλκινο σύρμα ανάμεσα σε δύο στρώματα σιλικόνης. Η πίεση στο δέρμα αλλάζει το ηλεκτρικό φορτίο του συστήματος.

Η ανάπτυξη αισθητήρα αποτελούσε πρόκληση, λέει ο Τέισιερ. «Ο περιορισμός ήταν να αναπτυχθεί κάτι που να μπορεί να τεντωθεί και επίσης να ανιχνεύσει το άγγιγμα» δηλώνει.

Η ομάδα δημιούργησε μία θήκη τηλεφώνου, ένα touch pad και ένα «έξυπνο» ρολόι για να επιδείξει πώς λειτουργεί το τεχνητό δέρμα. Η δουλειά της ομάδας παρουσιάζεται στο Συμπόσιο ACM στο User Interface Software and Technology της Νέα Ορλεάνης, στις ΗΠΑ.

Το επόμενο βήμα είναι να γίνει το δέρμα πιο ρεαλιστικό, συμπεριλαμβανομένων χαρακτηριστικών θερμοκρασίας και τριχών. Ο Τέισιερ είχε σχεδιάσει ρομποτικό δάχτυλο που έκανε τα smartphones να σέρνονται στο τραπέζι.

Εσείς το γνωρίζατε; Αυτός είναι ο λόγος που ο φορτιστής του κινητού έχει κοντό καλώδιο!

Εσείς το γνωρίζατε; Αυτός είναι ο λόγος που ο φορτιστής του κινητού έχει κοντό καλώδιο! Συναγερμός: Αυτή η εφαρμογή στο κινητό σε χρεώνει χωρίς να το καταλαβαίνεις!

Είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα κινητά μας τηλέφωνα. Δεν φτάνει που η μπαταρία τους δεν κρατά πάνω από 4 ώρες, πρέπει να δυσκολευόμαστε και να τα φορτίσουμε.

Ο λόγος είναι τα κοντά καλώδια των φορτιστών τους. Και ιδού το μεγάλο ερώτημα. Ποιος είναι ο λόγος που οι εταιρίες δεν βάζουν λίγο μακρύτερο καλώδιο στις τηλεφωνικές συσκευές;

Μάλιστα πολλοί κατηγορούν τις εταιρείες για… τσιγκουνιά. Ωστόσο δεν είναι οικονομικό το ζήτημα.

Ο βασικός λόγος που οι κατασκευαστές κάνουν τόσο κοντά τα καλώδια φόρτισης, είναι για να αποθαρρύνουν τη χρήση των κινητών όσο είναι στο ρεύμα.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share