Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η τεχνολογία αποδεικνύει ότι όντως λάμπεις όταν είσαι ερωτευμένος!

Δες πως...

18 Οκτωβρίου 2019 19:27
Η τεχνολογία αποδεικνύει ότι όντως λάμπεις όταν είσαι ερωτευμένος!

Υπάρχουν στιγμές που το πρόσωπό σου λάμπει όχι επειδή έβαλες μια καλή ενυδατική αλλά επειδή κάτι αλλάζει μέσα σου. Έχεις δει το πρόσωπό σου όταν συναντάς τον αγαπημένο σου; Πώς η αγάπη επηρεάζει την όψη σου;

Δείτε επίσης: Τεράστια εξέλιξη! Μπλούζα με αισθητήρες επιτρέπει σε κωφούς να "νιώθουν" την μουσική!

Η αγάπη επηρεάζει την όψη σου, όπως ακριβώς επηρεάζει και το μέσα σου. Άλλωστε πόσες φορές σε έχουν ρωτήσει «τι τρέχει; τι έχει αλλάξει;», επειδή απλά εσύ πέρασες όμορφα την προηγούμενη ώρα ή το επόμενο λεπτό.

Έχεις προσέξεις την έκφραση του προσώπου σου κάθε φορά που συναντάς τον αγαπημένο σου; Κάθε φορά το χαμόγελο ζωγραφίζεται στα χείλη σου και τα μάτια σου λάμπουν, χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι. Δεν μας πιστεύεις;;

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας το dating website, Sentimente, θέλησε να δει την επίδραση που έχει η αγάπη πάνω μας αλλά όχι στην καρδιά μας… στο πρόσωπό μας. Κι έκανα το πιο απλό πείραμα. Έβγαλαν ορισμένα πορτρέτα ανθρώπων πριν και μετά. Μόνο που οι συμμετέχοντες δεν είχαν ιδέα για το πείραμα και τον σκοπό του. Θεωρούσαν απλώς πως βγάζουν μερικά πορτρέτα.

Κάθε φορά που οι άνθρωποι στέκονταν μπροστά στην κάμερα, οι διοργανωτές τους επιφύλασσαν μια έκπληξη και έδειχναν ένα video στο οποίο φαίνονταν το αγαπημένο τους πρόσωπο: ο/η σύζυγος, ο/η σύντροφος, ο κολλητός, τα παιδιά ή ακόμη και ένα κατοικίδιο.

Οι αλλαγές σε ολόκληρη τη συμπεριφορά τους και στο πρόσωπό τους, δεν γινόταν να μην καταγραφούν. Όλοι άρχισαν να γελούν και η ευτυχία ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό τους. Στο τέλος της φωτογράφισης οι συμμετέχοντες, δήλωσαν ότι είχαν λάβει το μήνυμα, κατάλαβαν τον σκοπό και έφτιαξε η μέρα τους!

Δείτε επίσης: Απίστευτο κοινωνικό πείραμα: Έβαλε κρυφή κάμερα στα προσόντα της και κατέγραψε αντιδράσεις!(video)

Η ικανοποίηση στο πρόσωπό τους και η ανακούφιση ήταν ξεκάθαρα και αποτυπώθηκαν στη φωτογραφία με τον πιο όμορφο, γλυκό και ρομαντικό τρόπο.

Εσύ έχεις προσέξει το πρόσωπό σου όταν βλέπεις κάποιον που αγαπάς;;

Πώς η αγάπη επηρεάζει την όψη σου; Δες τις φωτογραφίες

«Στόχος του έργου ήταν να δείξει ότι η αγάπη είναι ένα συναίσθημα που μας κάνει καλύτερους», δήλωσε ο Mihnea Ratte στο Bored Panda, ο φωτογράφος πίσω από αυτές τις λήψεις. τις φωτογραφίες.

Αφού τράβηξαν το πρώτο πορτρέτο, στο δεύτερο εμφανίστηκε μια κάμερα από πάνω και έδειχνε ένα μικρό video από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αν ήταν σύντροφος ή κολλητός έλεγε «σ’αγαπώ» κι αν ήταν το κατοικίδιό τους, έκανε κάτι αστείο.

Το ένιωσαν κι αυτό αποτυπώθηκε και στον φακό.

Απίστευτο: Μηχανική ουρά βοηθά να ισορροπούν άτομα με κινητικά προβλήματα! (Video)

Η τεχνολογία όσο και να μην το πιστεύουμε έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να λύσουν προβλήματα υγείας που είχαν! Οι καινοτομίες της επιστήμης οδηγούν σε ιατρικά θαύματα πολλές φορές! Τι γίνεται όταν ένα ρομπότ- μηχανική ουρά μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να ισορροπούν;

Ιάπωνες ερευνητές -μετά τα μηχανικά χέρια και πόδια- δημιούργησαν την πρώτη ρομποτική ουρά που βοηθά τους ηλικιωμένους να διατηρούν την ισορροπία τους και να μένουν όρθιοι αποφεύγοντας τις πτώσεις - ένα πρόβλημα συχνό και δυνητικά επικίνδυνο στην τρίτη ηλικία. Συγκλονιστικό: Αυτό το ρομποτικό χέρι δίνει την αίσθηση της αφής!

Ρομπότ που προσαρμόζεται στη μέση

Όπως αναφέρουν πληροφορίες γκρίζα ουρά που λέγεται Arque και προσαρμόζεται στη μέση, έχει μήκος ένα μέτρο περίπου και μιμείται την ουρά ζώων όπως η τσίτα, που τη χρησιμοποιούν για να διατηρούν την ισορροπία τους, όταν τρέχουν γρήγορα ή σκαρφαλώνουν.

Η ουρά χρησιμοποιεί τέσσερις τεχνητούς μυς και συμπιεσμένο αέρα, που της επιτρέπουν να κινείται σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση, προτού βγει στην αγορά.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Κέιο προβλέπουν ότι, πέρα από τους ηλικιωμένους, η ρομποτική ουρά μπορεί να βρει και βιομηχανικές εφαρμογές, π.χ. για εργάτες αποθηκών που πρέπει να μεταφέρουν βαριά αντικείμενα.

Η ουρά κρατά ισορροπία

«Η ουρά κρατά την ισορροπία κινούμενη σαν εκκρεμές. Όταν ο άνθρωπος γέρνει το σώμα προς τη μια μεριά, η ουρά κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση», δήλωσε ο ερευνητής Γιουνίτσι Ναμπεσίμα, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς.

«Νομίζω ότι θα ήταν ωραίο να ενσωματώναμε την προσθετική ουρά στην καθημερινή ζωή, όταν κάποιος χρειάζεται λίγη παραπάνω βοήθεια για να ισορροπήσει», πρόσθεσε.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share