Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό το "μαγικό" βραχιόλι σου κάνει ηλεκτροσόκ κάθε φορά που παρασπονδείς!

Απίστευτο!

25 Σεπτεμβρίου 2019 16:11
Αυτό το

Ο κόσμος είναι διατεθειμένος να φτάσει σε ακραία μέτρα προκειμένου να τηρήσει τη δίαιτα. Όχι ότι είναι ανάγκη βέβαια, αλλά όπως βολεύεται ο καθένας.

Δείτε επίσης: Αυτό το gadget δεν θα λείπει από κανένα ταξίδι μου!

Αντίστοιχης λειτουργίας με τα κολάρα για σκύλους, αυτό εδώ το βραχιολάκι με το όνομα Pavlok σας ρίχνει 350 βόλτ κάθε φορά που το παρακάνετε.

Θέλετε να κόψετε το τσιγάρο, να μειώσετε την κατανάλωση γλυκών ή απλά να σταματήσετε να πατάτε τη σίγαση στο ξυπνητήρι; Οι δημιουργοί του ευελπιστούν αυτό το βραχιολάκι να ας βοηθήσει.

Κοστίζει 200 δολάρια στο Amazon και σύμφωνα με τους κατασκευαστές αν τιμωρήσετε τον εαυτό σας σε μεγάλο βαθμό, οι τάσεις σας για ατασθαλίες θα μειωθούν «σε 3-5 ημέρες». Μπόνους λειτουργία η δυνατότητα ρύθμισής του από φίλους ή συγγενείς σε περίπτωση που δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Η αποτελεσματικότητά του, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, οφείλεται στο ότι δημιουργεί συσχέτιση στον εγκέφαλο μεταξύ του πόνου και της κακιάς συνήθειας, ενώ ο δημιουργός του το ανέπτυξε με σκοπό να «ξεκολλήσει» από τα social media.

Το πρωτότυπο gadget που θα σε σώσει! - Αυτό είναι το τέλειο κόλπο για να μην χρεωθείς υπέρβαρο στην επόμενη πτήση σου!

Μήπως ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των ανθρώπων που φορτώνουν τη βαλίτσα τους με περιττά αντικείμενα, με αποτέλεσμα κατά την ώρα του check in στο αεροδρόμιο, να κάνουν τα αδύνατα δυνατά,προκειμένου να μην πληρώσουν υπέρβαρο;

Αν ναι τότε η συγκεκριμένη πατέντα θα σε σώσει από αυτές τις δύσκολες καταστάσεις και κυρίως από χρήμα και χρόνο!

Το «Airport Jacket», ή αλλιώς το τζάκετ αεροδρομίου θα σου λύσει τα χέρια, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους ταξιδιώτες που θέλουν να μεταφέρουν πολλά χωρίς να πληρώσουν… πολλά!

Έτσι λοιπόν, οι σχεδιαστές αυτού του πρωτότυπου gadget, αντί να κουβαλούν τα πράγματά τους, θα τα φοράνε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από τον Alpha και την ελληνική τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη!

Το Airport Jacket διαθέτει 14 βαθιές τσέπες, στις οποίες μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα βάρους 15 κιλών.

Ο κατασκευαστής του τζάκετ, Promotions Australia, υποστηρίζει ότι έχει σχεδιάσει το απόλυτο εργαλείο που επιτρέπει στον επιβάτη να αποφύγει τις ουρές στα γκισέ του αεροδρομίου και τις υπερβολικές χρεώσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εταιρεία, με το τζάκετ μπορείς να μεταφέρεις ενδεικτικά… ένα iPad, δυο ζευγάρια παπούτσια, ένα ζευγάρι τζιν, πέντε T-shirts, ένα μπουφανάκι και μια φωτογραφική μηχανή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός στην αγορά: Πτώχευση και "μαύρη" τρύπα 320 εκατ. σε κορυφαία εταιρεία!

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share